Tatár Csilla: Akár a Black Mirror egyik része

Soltész Mónika 2020.03.26. Huppsz

Tatár Csilla: Akár a Black Mirror egyik része

Tatár Csilla is közeledik a nagy naphoz, amikor világra hozza második gyermekét. A műsorvezető mindent megtesz annak érdekében, hogy megóvja babája és családja egészségét, így még azt is bevállalja, hogy egyedül csinálja végig a terhességével járó utolsó vizsgálatokat.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Az ATV műsorvezetőjének hamarosan megszületik a második gyermeke. Néhány kötelező vizsgálatra még el kellett mennie a kórházba, ami azért nehéz számára, mert már közel három hete vonult önkéntes karanténba. A közösségi oldalán fejtette ki Tatár Csilla, miképp éli meg a koronavírus-járvány miatt hozott szabályokat a kórházban.

„Akár a Black Mirror egyik része... mégis van valami groteszk abban, hogy megnyugtat a szájmaszkos biztonságőrök látványa, akik papírt kérnek tőlem a sorompón áthaladás után (hová jöttem, van-e kísérőm), aztán az épületbe érve lázat mérnek a szájmaszkot, kesztyűt viselő nővérek, majd lefújják a kezemet fertőtlenítővel. Tényleg megnyugtat és nagyon profi! Nem mellesleg már az örömmel tölt el, hogy így a 16. napi karantén után, már 3. alkalommal léptem ki a lakásból és az orvos felé vezető úton, végig egyedül voltam! A lábaimmal pedig valódi távolságokat tettem meg, volt előttem, mögöttem tér és szabad levegő! Az ego teljes leépülése ez!

Ui.: Mi azért nem tudunk kimenni Milánnal, mert 4,5 évesen bár teljesen megérti, hogy mit szabad és mit nem, a parkban játszás közben elfelejti, hogy nem nyúlunk a szemünkbe, nem töröljük meg a szánkat, nem szaladunk oda a többi gyerekhez... Szóval nem kockáztatunk! Majd hétvégén felkeresünk egy erdőt, egy olyat, ahol még a madár se jár…” – olvasható a műsorvezető fotója mellett.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT