Távolságtartási végzést kért zaklatója ellen VV Krisztián – „Félek tőle!”

Dózsa Gabriella 2019.07.19. Huppsz

Távolságtartási végzést kért zaklatója ellen VV Krisztián – „Félek tőle!”

Feljelentette azt a fiatal lányt a Való Világ játékosa, aki őrült dolgokkal fenyegeti. VV Krisztián szerint zaklatója már túl messzire ment, neki ez már sok. Eleinte még próbálta kezelni a helyzetet, most már a hatóság segítségét kérte.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

VV Krisztián a realityshow 9. szériájában szerepelt, akkor még nem sejtette, mire képes egy zaklató. Egy fiatal lány tartja rettegésben már egy ideje, akivel az interneten ismerkedtek meg, és volt egy rövid románcuk. A szakítást az illető hölgy nem tudja kezelni.

„Nagyon szép lány volt, kavartunk, bár az első pillanattól éreztem, hogy valami nem stimmel vele” – mondta a Blikknek Krisztián, aki pár nap után szakított a lánnyal, aki ezt nehezményezte. „Még alig ismertük egymást, már azt mondogatta nekem, hogy tőlem akar gyereket, meg hogy mennyire szeret… Fenyegetőzött, hogy hazugságokat terjeszt majd rólam és tönkretesz. Mivel nem foglalkoztam vele, tovább ment: éjjel odajött a lakásomhoz, ráfeküdt a csengőre, ütötte-vágta, rugdosta az ajtót és még engem is megtámadott, ütlegelt… Soma is próbált vele beszélni, de nem volt hatása. Beszéltünk az egyik ismerősével, aki elmondta, ez a lány az előző pasijával is pontosan ugyanezt csinálta. Sajnos én bármit kinézek belőle, nem szégyellem, félek tőle. Ezért is kértem ellene távoltartási végzést, hogy soha többet ne jöhessen a közelembe.”

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)