Tilla: Beleestem a szüleim hibájába – Bevallja: megőrjíti kérdéseivel a fiait

2019.02.09. Huppsz

Tilla: Beleestem a szüleim hibájába – Bevallja: megőrjíti kérdéseivel a fiait

Fotó: TV2

Tilla fiai sokban hasonlítanak édesapjukra, aki már 18 éves korában elköltözött otthonról. Bár a műsorvezető gyermekei még otthon laknak, ő is tart attól a naptól, amikor mindhárman kirepülnek a családi fészekből.

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Alapvetően nem voltam rossz kamasz, de nagyjából csak aludni jártam haza. A barátokkal rengeteget jártunk szórakozni. Tizennyolc évesen aztán elköltöztem otthonról az akkori barátnőmmel. Vágytam a szabadságra, a függetlenségre és arra, hogy a szüleim ne kérdezgessék folyton: Hova mész? Hol voltál? Mikor jössz haza? A magam ura akartam lenni” – mesélte Till Attila a Lokálnak.

A műsorvezető most, utólag megérti szülei aggódását, és arra is rádöbbent, hogy ő is pont ugyanígy viselkedik apaként.

„Beleestem a szüleim hibájába, mert ugyanazt csinálom, amit korábban utáltam. A két nagyobbik fiam olyan, mint én voltam. Mindig mennek valahova, én pedig mindig megőrjítem őket a kérdéseimmel” – nevet a műsorvezető. – Ma már tudom, hogy ez normális reakció, hiszen már a másik oldalon állok. Próbálom azért visszafogni magam. Hagyni kell, hogy azt csinálják, amit akarnak, de ott állni mellettük, segíteni őket, és adott esetben terelgetni. A gyermekeim pedig tudják, hogy nekem bármit elmondhatnak, mert nemcsak az édesapjuk, hanem a barátjuk is vagyok.”

Tilla azért tart attól a naptól, amikor mindegyik gyermeke elköltözik otthonról.

„Andor húszéves, és bizony nála már közel van az a nap, amikor elköltözik. Félek kicsit, mert ez azt fogja jelenteni, hogy a feleségemmel, Krisztával átléptünk egy másik életszakaszba, ahol már csak ketten vagyunk, a fiaink pedig külön élnek, és idővel saját családot alapítanak. Ezért is jó a nagy család, hiszen a legkisebb, Félix még csak tízéves, úgyhogy vele ki tudjuk tolni ezt az időt” – nyugtatja magát a műsorvezető, aki mostanság új dolgokban próbálja ki magát. A TV2 Csak show, és más semmi műsorában zsűritagként szerepelt, és megszerezte a jogosítványt is.

„Zsűrizni sokkal kényelmesebb feladat volt. Teljesen át tudtam magam adni a produkciónak, mert nem az én felelősségem volt levezényelni a műsort” – mondta Tilla. – „Az autóvezetés pedig szintén újdonság az életemben. Már egy ideje gondolkodtam azon – főleg a téli hideg időben –, hogy jó lenne vezetni. Most pedig rá is szántam magam. Néhány hete kaptam meg a jogsimat, és azóta folyamatosan járom az utakat az új Volvómmal.”

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)