Titkaikról vallott Kulcsár Edina férje –Így szexeltek a várandósság alatt

AC News 2019.05.18. Huppsz

Titkaikról vallott Kulcsár Edina férje –Így szexeltek a várandósság alatt

Odaadó szülő a modell és kedvese, de arra is figyelnek, hogy egymásra is legyen idejük. Kulcsár Edina és Csuti első gyermeke nyolchónapos, rengeteg odafigyelést igényel. A büszke apuka kiveszi a részét a kicsi körüli teendőkből, és ha lehet, még jobban szereti és kívánja párját. A férfi kendőzetlenül beszélt kapcsolatukról, szexuális életükről.

 

 

 

hbs(400x300)

Mindketten szépek, fiatalok, természetes, hogy a kis Madox megszületése óta is figyelnek arra, hogy házaséletük rendben legyen. Kulcsár Edina férje Tóth Márta JelenLét című műsorában meglepően őszintén mesélt kapcsolatukról, tárta ki szexuális életük titkait.

„Amikor alszik, bebújunk a takaró alá, mert nem akarjuk, hogy a gyerek lássa, amit csinálunk. Ez nekem teljesen zánkai általános iskolai osztálykirándulás hangulatú. Ezt például nagyon szeretjük” –írta meg a Ripost.

Csuti azt sem tagadja, hogy a várandósság alatt kikerekedett Edinát is ugyanúgy kívánta.

„Egy dolgot tartottam szem előtt, hogy a terhesség alatt ugyanolyan nőnek érezze magát, mint előtte. Ebben volt tudatosság, de morbid vagy nem, én kívántam őt nyolcvanöt kilósan is! Akkoriban jó brazilos lett! Én imádtam csapkodni, korábban fokhagyma popsija volt, aztán a terhesség alatt már nem, az inkább olyan fokhagyma volt, hogy három hónapig érezted volna, ha azt elfogyasztod. De jó volt paskolni és egy csomó olyan dolgot csináltunk, ami vicces!"

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)