Több fronton támad Cicciolina! – Hatalmas összegre számíthat

Soltész Mónika 2019.05.21. Huppsz

Több fronton támad Cicciolina! – Hatalmas összegre számíthat

Becsületsértésért jelentette fel egykori felnőttfilmes kollégáját Cicciolina. Rocco Siffredit egy megalázó dologgal illette őt egy olasz tévéműsorban, így a pornódíva 163 millió forintot követel a férfitól. Az anyagi gondokkal küzdő expolitikusnak az is szemet szúrt, hogy volt férje jelentős összeggel gazdagodott, és egy megható fotóval reagált Jeff Koonsnak Instagram-oldalán, amivel talán érzelmi befolyást akart kelteni.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A 67 éves egykori pornósztárnál betelt a pohár, és 163 millió forintot követel volt kollégájától, aki egy olasz televíziós műsorban beszélt róla. A férfi azt ecsetelte, hogy amikor a ’80-as években együtt dolgoztak, kellemetlen szaga volt Cicciolinának. Rocco szerint ez annak a kecsketejnek lehetett a hatása, amiben annak idején az expolitikus fürdött.

„Roccót feljelentettem becsületsértésért, mert elegem lett abból, hogy a hírnevemet felhasználva akar szerepelni a médiában. Folyamatosan hazudik, nálam pedig most betelt a pohár. Félmillió euróra perlem, és ha nyerek, az összeget felajánlom egy bántalmazott nőket támogató alapítványnak” – árulta el a Ripostnak Cicciolina. A férfi azóta már bocsánatot kért a pornódívától, ám hiába, Ilona nem áll vissza a pertől.

De ha még ez sem lenne elég az erotikus színésznő egy másik oldalról is kiszagolt egy nagyobb összeget. A fülébe jutott ugyanis, hogy az exférje egyik alkotásáért 91,1 millió dollárt, átszámítva 27 milliárd forintot csengettek ki. Ezek után (mindenféle hátsó szándék nélkül persze) egy megható fotóval reagált Instagram-oldalán Jeeff Koons sikeréhez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fother And son #jeffkoons #ludwig #koons #instagram #followforfollowback #cicciolina #stallerilona #ilonastaller #

Cicciolina Ilona Staller (@cicciolina_official) által megosztott bejegyzés,

Talán ezzel szeretné elérni, hogy közös gyermeküket az eddigiekhez képest jobban támogassa, hiszen az óriási vagyonból már erre is futná.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)