Tönkrement Völgyi Zsuzsi házassága – „Elköltöztünk a lányommal, nincs remény a folytatásra!”

2020.05.18. Huppsz

Tönkrement Völgyi Zsuzsi házassága – „Elköltöztünk a lányommal, nincs remény a folytatásra!”

A Romantic együttes énekesnője nehezen hozta meg a döntést, amihez tartja is magát. Völgyi Zsuzsi és Gábor szerelmi története mesébe illő volt, de az építkezést nem bírta ki. Pedig eleinte örült a sztáranyuka, hogy a férje, mindent maga akar csinálni házukon, de az állandó felfordulás már neki is sok volt. Aggódott lányuk egészsége miatt is, így tavaly augusztusban édesanyjához költözött Glóriával…

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Völgyi Zsuzsi új életet kezdett kislányával Csepelen, saját lakásában. Beletörődött házassága kudarcába, és már csak előre tekint.

„Másoktól is hallottam már, hogy az építkezés tette tönkre a kapcsolatot, most saját bőrömön is megtapasztaltam” – mondta az AcNewsnak Völgyi Zsuzsi. „Amikor kijöttünk a szülés után a kórházból Glóriával, egy átépítés alatt álló, rumlis házba költöztünk be. Gábor mindent maga akart csinálni, emiatt minden nagyon lassan ment. Lassan öt éve házasodtunk össze, de még mindig nincs kész a kertes ház. Én egy rendszerető nő vagyok, az állandó felfordulás, a folyamatos kosz, a sok por kikészített, és aggódtam Glória egészsége miatt is. Állandósultak a viták, aminek egyszer Glória is fültanúja volt, és sírni kezdett… Akkor döntöttem el, hogy ennek még egyszer nem teszem ki a gyermekemet. Hazaköltöztem édesanyámhoz a lányommal, imádják egymást, anyu mindent megtenne érte. Később pedig a saját lakásomba költöztünk, ahol saját, csajos birodalma van Glóriának. Az édesapja akkor viszi-hozza, amikor akarja, mert attól, hogy közöttünk mindennek vége, az ő kapcsolatuk töretlen, és ez így van jól! De nem látok esélyt a folytatásra, bennem már elmúlt a szerelem!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT