Torokszorító vallomást tett élete válságáról Jolly felesége

2018.05.31. Huppsz

Torokszorító vallomást tett élete válságáról Jolly felesége

Álmatlan éjszakák, mély szomorúság, és folyamatos stressz jellemzi az utóbbi időszakban Suzy életét. Az énekesnő először az AcNewsnak beszélt arról, miért írta ki egy hirtelen elhatározásból a közösségi oldalára, hogy férje, Jolly egyedül folytatja a karrierjét, és miért törölte a posztot néhány órával később. Egyesek szerint a házaspár válni készül. Királyvári Zsuzsanna erről is kifejtette a véleményét.
 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Suzy nem érti az embereket. Legalábbis azokat, akik rendszeresen az ő magánéletében vájkálnak. Persze tudomásul veszi, hogy híres emberként ezzel együtt kell élnie, néha mégis betelik nála a pohár. Pláne akkor, ha az elmondása szerint alaptalan híreket kezdenek róla terjeszteni. Most éppen azt csiripelik a madarak, hogy éppen válni készül Jollyval, ám ő ezt határozottan cáfolja.
De akkor mégis mi történt? – tehetné fel a kérdést a nagyérdemű.
„Éjszakánként nem alszom, mert folyamatosan kattog az agyam. Anyai, női, feleség-lelkem van. A kislányom ötéves. Gyakran megszólal a lelkiismeretem, és megkérdezem magamtól, vajon mindig jó döntéseket hoztam-e az életemben. Amikor azt a bizonyos posztot a minap kiírtam, éppen nagyon mélyen voltam lelkileg. Nem csoda, hiszen öt esztendő telt el úgy a kislányom életéből, hogy nagyon sok fontos eseménynél nem voltam jelen. Nagyon bánt, hogy miközben ő az első lépését megtette, én a színpadon álltam vagy éppen egy fellépésre utaztam, mert Kis Suzyt átvittük a nagymamájához. Ugyanez történt, amikor kinőtt az első foga” – magyarázta az énekesnő.
„Ahogy a lányom növekedett, egyre gyakrabban kérlelt, hogy ne hagyjam ott sehol, ne menjek dolgozni, inkább maradjak vele. Okos lány, tudja, hogy ebből élünk, de azt mégis nehéz megértenie, hogy hétköznap óvodába kell mennie, miközben az apjával mi hétvégén dolgozunk, ezért nem tudunk olyan családi programokat szervezni, mint mások” – mesélte Királyvári Zsuzsanna.
„Szeretnék minden egyes percet kihasználni, amit a gyerekemmel tölthetek. Jövőre iskolába megy, és igazából akkor kezdődik a jövője. Nem lenne helyes, ha helyettem a nagyszülők tanulnának vele” –indokolta Suzy, aki már tulajdonképpen megbánta, hogy felindulásból elbúcsúzott a rajongóktól.
„A férjemnek, Jollynak szépen alakul a szólókarrierje. Nagy álmai vannak, szeretne külföldön is ismertté válni. Mellette párhuzamosan a közös produkciónk is létezik, tele vagyunk fellépésekkel. A már elvállalt bulikon természetesen megjelenek, és a jövőben is fogok énekelni. Az viszont biztos, hogy kevesebbet” – mondta Suzy és hozzátette: szó sincs arról, hogy a hitvesével összeveszett volna.
„Minden rendben van közöttünk. Éppen a napokban beszélgettünk a nyaralásról. Az biztos, hogy idén is leutazunk a Balatonra. Hiszek benne, hogy csak a családnak és a gyereknek kell megfelelni, mert ha öreg leszek, csak rá számíthatok.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT