Tóth Gabi: „Sokszor úgy ébredtem, hogy félek és szorongok!”

2017.06.15. Huppsz

Tóth Gabi: „Sokszor úgy ébredtem, hogy félek és szorongok!”

Tóth Gabi hatalmas változáson ment keresztül az utóbbi időben, ami az énekesnő személyére, egészségére, zenei stílusára, és a közönségére is nagyban kihat…

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

A LifeTv ezoterikus műsorában az énekesnő őszintén beszél az életében jelenlévő keménységről és arról az átalakulásról, ami egy érzékibb nőt formált belőle.

 „Sokszor úgy ébredtem, hogy félek és szorongok, majd ebből jött a pánik betegség is. Szembesültem azzal, hogy mennyire picike vagyok ebben az univerzumban és hogy fogom én ezt elbírni” – beszélt a betegségéről a műsorban az énekesnő, aki azt állítja: bár sokan nem hisznek benne, az agykontroll nagyon sok mindenben használ neki.

„Amikor fellépés előtt vagyok, ezzel próbálom az izgulást csillapítani vagy például influenza szezonban emiatt nem szoktam megbetegedni, csak kevesen hisznek benne” – nyilatkozta a népszerű énekesnő, aki zenei stílusváltásával próbál mélyebb érzelmeket közvetíteni a rajongói felé.

„10 éve keresem az utamat, a stílusomat. Nem tudtam, hogy mit akarok, miközben valójában mindig menekültem az elől, ami a szemem előtt volt… Visszajött a szerénység, a naivitásom és mindenfajta félelmem, ami akkor volt, amikor beléptem a megasztár válogatójára és nagyon élvezem ezeket újra átélni… Annyira szenzitív vagyok az emberekre, hogy mindenki energiáját magamra veszem, azokét is, akiket egyáltalán nem ismerek, de közben ezzel tudom a közönséget magamhoz vonzani, mert foglalkoztat a lelkük.”

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT