Tóth Vera őszinte vallomása: Nem tudtam teljes értékű nőként létezni!

Soltész Mónika 2019.01.11. Huppsz

Tóth Vera őszinte vallomása: Nem tudtam teljes értékű nőként létezni!

Az énekesnő az elmúlt 3 évben szinte 180 fokos változáson esett át nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is. Tóth Vera pozitív irányba indult el, nem is akármilyen célokat kitűzve: saját dalokat ír, amiket korábbi énje sokáig gátolt.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Vera sohasem volt megbékélve a korábbi énjével, ami inkább hátráltatta, mintsem inspirálta.

„Már nem agyalok annyit, hiszen elvette az energiát az alkotói folyamatról. Mindig a megoldást kerestem a hormonális problémákra, a betegségekre. Nyomasztott a kinézetem és az, hogy nem tudok úgy öltözködni, ahogy szeretnék. Nem tudtam teljes értékű nőként létezni. Ugyan voltak olyan pillanataim, amikor jól éreztem magam a bőrömben, de aztán mindig visszatért a melankólia” – mondta a Sorry magazinnak az énekesnő, aki a borúsabb időszakokban is számíthatott a húgára.

„Gabi mindig a hónom alá nyúlt a nehéz helyzetekben, és a mai napig kiáll mellettem. A húgom ismer engem a legjobban. Gyakorlatilag egy légtérben nőttünk föl, így igazi cinkostársai vagyunk egymásnak” – meséli Vera, aki szerint Gabi legalapvetőbb tulajdonsága a védelmezés.

„Ugyan külön költöztünk, de ez semmiben sem befolyásolja a kapcsolatunkat. Mindennap beszélünk, ha úgy van időnk, elmegyünk vásárolgatni, ebédelni. Nyilván hiányzik, de felnőtt emberek vagyunk, nem lakhatunk örökké együtt. Neki lett kapcsolata, és már nem volt egészséges, hogy hárman éltünk együtt. Állandóan lábujjhegyen mászkáltam, mert nem akartam őket zavarni” – tette hozzá az énekesnő.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)