Új családtag érkezett Laky Zsuzsiékhoz – Mindenkit levett a lábáról

2020.05.19. Huppsz

Új családtag érkezett Laky Zsuzsiékhoz – Mindenkit levett a lábáról

2003 Európa szépe és szerettei pár éve kertes házba költöztek. Laky Zsuzsi lányai azóta nyúzták szüleiket, hogy nagyon szeretnének egy kiskutyát. A modell eddig mindig talált indokot, miért ne bővüljön a család, de most a karanténban, Lujza és Luca legnagyobb boldogságára meggondolta magát.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Hatalmas az öröm Laky Zsuzsiéknál, amióta megérkezett hozzájuk Masni, az elbűvölő kiskutya. A hatéves Lujzit és a 9 éves Lucát a szülők lepték meg a szőrgombolyaggal.

„Régóta szerettek volna a lányok egy kutyust, de eddig tényleg volt indokom, miért később” – mesélte az AcNewsnak a sztáranyuka. „Amikor kertes házba költöztünk, azt mondtam nekik, hogy ha kész lesz a ház, akkor teljesül a kívánságuk. De a karantén közbeszólt, a mesterek nem jöttek, viszont lett időnk ahhoz, hogy a három hónapos kiskutyával foglalkozzunk. Így a férjemmel, Gusztival szervezkedni kezdtünk, és egy barátunk a segítségünkre sietett. Amikor a lányok meglátták a foltos kiskutyát, sírtak örömükben. Masninak nevezték el, és mondanom se kell, éjjel-nappal vele törődnének. De azt is be kell valljam, hogy nem csak Lujziék, de mi is teljesen beleszerettünk!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT