Új dala miatt támadják Jollyt - „Nem érdekelnek a fanyalgók!”

2017.06.26. Huppsz

Új dala miatt támadják Jollyt - „Nem érdekelnek a fanyalgók!”

Új dallal jelentkezett be hétvégén Jolly és a felfedezettje Marcos, aki a nyár legnagyobb slágerének, a Despacito-nak a magyar átiratával örvendeztette meg rajongóit. Persze most is akadtak olyanok, akik nem vették a lapot és rögtön lopást kiáltoztak, holott a mulatós előadó külön engedélyt kért a nemzetközi kiadótól.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Kétségkívül jelenleg a Despacito című dal a nyár legnagyobb slágere. Szinte nem telik el úgy óra, hogy ne csendülne fel a jól ismert dallam valamelyik rádióban. Nem csoda hát, hogy a mulatós énekesnek eszébe jutott (és a rajongói is kérték), hogy feldolgozza a slágert magyarul a felfedezettjével, Marcossal. Persze hozzá kell tenni, hogy mivel Jolly megosztja az embereket, ezúttal is akadtak olyanok, akik nem vágtak jó arcot az új alkotáshoz.

„Nem igazán érdekelnek a fanyalgók. Ezek csak irigy emberek, akik mindenen próbálnak fogást találni. Érdekes, hogy ott van például a Halott Pénz, aki megcsinált annak idején egy Bergendy feldolgozást, mégsem piszkálta őket senki. Butaság azért bántani valakit, mert feldolgozott egy világslágert” - kezdte lapunknak Jolly.

„Igen feldolgoztam a Despacitot egy saját szöveggel, amelyhez ráadásul hozzájárult az eredeti kiadó is. Szombaton töltöttem fel a saját videoklipemmel, amit Horvátországban forgattunk és már túllépte a 200 ezres nézettséget is. Szóval valamit mégiscsak jól csinálunk, még ha megosztjuk az embereket, akkor is. Ez egy világszintű produkció és lesz folytatása” - árulta el az AcNews-nak az énekes.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT