Új vizekre evezik Kautzky Armand

Pataki József 2019.10.04. Huppsz

Új vizekre evezik Kautzky Armand

Kautzky Armandot főként a szinkronszerepeiről ismerjük, hangja szinte mindenki fülében ott cseng, ha előkerül valahol a neve. A színész viszont most úgy érzi, ahogy idősödik, többre kezdett el vágyni.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Nemrég alakult meg a Nógrád megyei Pásztón egy aprócska társulat, a Balassi Bálint Színház, amelynek művészeti vezetésére Kautzky Armandot kérték fel. Az első évad most kezdődött, és ezzel kapcsolatban mesélt a népszerű színész.

„Megszólalt már bennem a belső hang, hogy ne én feleljek meg egy általános elvárásnak, hanem én határozhassam meg magát az elvárást. Úgy érzem, mostanra van annyi gondolatom, ötletem, mondanivalóm, szakmai jó ízlésem, amivel meg tudnám határozni egy színház arculatát, stílusát, repertoárját. Mindig is nagyon szerettem emberekkel beszélgetni, közösségben összezárva dolgozni, vágyom is erre a fajta munkára. Érdekes gondolat, hogy egyfajta megnyugvást jelenthetne nekem a direktorság. Valójában az, hogy hat-hét stúdióba is elrohanok néha egy nap alatt szinkronizálni, az kell nekem, és kell az embereknek is, mivel szeretik a hangomat. Ezt nem adnám fel soha. Viszont ahogy korosodom, egyre jobban vágyom egy olyan összetettebb, mélyebb munkára, mint a színházigazgatás, amely a rendezés után a következő szakmai lépcsőfok lehetne a pályámon” – mondta a Pepita magazinnak a legendás hangú Armand.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT