Újra énekel Kulka János, Koncz Zsuzsával duettezik – VIDEÓ!

2019.12.16. Huppsz

Újra énekel Kulka János, Koncz Zsuzsával duettezik – VIDEÓ!

Fantasztikus meglepetéssel készült advent harmadik vasárnapjára a Kossuth-díjas énekesnő. Koncz Zsuzsa felkérte Kulka Jánost, hogy énekelje el vele a Republic Szeretni valakit valamiért című dalát. Most az is kiderül, honnan származott a duett ötlete.

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Három évvel sztrókja után egyre jobban van a legendás színművész. Kulka Jánosért egy ország imádkozott, de nehezen indult be a gyógyulás. Újra kellett tanulnia beszélni is, ami miatt nagyon hosszú idő után, a Belvárosi Színház színpadán vállalt nyilvános beszélgetést Alindával. Már akkor vastaps fogadta, amikor megjelent a nézők előtt Koncz Zsuzsával. Ennek apropóján született meg a közös éneklés ötlete. Kulka János elmondta a beszélgetésben, hogy nem vágyik vissza színpadra, megunta a napi hajtást, hosszú ideje azon gondolkodott, hogy mikor felejti majd el a szöveget egyszer, és akkor jött az afázia. Úgy gondolja, hogy azért aggódott olyan hosszan, mert érezte, hogy baj közeledik. Koncz Zsuzsát gyerekkora óta ismeri, ezért is örült a beszélgetésnek, illetve annak, hogy ez alkalomra közös klipet készítenek Zsuzsával.

„Meglepetéssel készültünk nektek advent harmadik vasárnapjára” – írta az énekesnő a posztjában. „Bódi László (Cipő) dalát Kulka Jánossal éneklem. Fogadjátok szeretettel. Szeretettel készítettük Závodi Gábor stúdiójában.”

 

 <>

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT