Vajna Timi átadta vállalkozásai irányítását másoknak

Dózsa Gabriella 2020.02.03. Huppsz

Vajna Timi átadta vállalkozásai irányítását másoknak

Komolyan gondolja amerikai letelepedését Andy Vajna özvegye. Timi nem akarja őket felszámolni, ezért üzleteit vagy társtulajdonosként, vagy üzletvezetőként mások viszik tovább.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Az örökösnő soha nem is titkolta, hogy amerikai állampolgár szeretne lenni, és ott képzeli el jövőjét. Be is adta kint a kérvényt a letelepedésre, ami miatt most egy évig haza se jöhet Magyarországra. Így az örökségében lévő üzleti érdekeltségeit átadta olyanoknak, akiben megbízik. Mint azt a Bors napilap megírta, a Nobu luxuséttermét éppen arra a milliárdos fiúra, Zolira bízza, akivel mostanában sokszor látták őt együtt. Az imádott fánkozó vezetését pedig húga, Palácsik Lilla férjére bízta.

„Februárban lesz egy éve, hogy átvettem a fánkozót, mert vezetés nélkül maradt a cég” – nyilatkozta a napilapnak Visvéder Tamás. „Két és fél évig volt veszteséges, most sem nyereséges, de már termel profitot. Nem vásároltam meg, és Timi sem adta oda a fánkozót, ügyvezetőként dolgozom.”

Az özvegy sógora azt is elmesélte, hogy a fánkozó Andy szívügye volt.

„Mindig azt mesélte, hogy amikor kiment Amerikába tizenegy évesen, és meglátott egy fánkozót, elhatározta, hogy fánkozója lesz. Érdekes, hogy másfelé vitte az élet, de amikor 71 éves lett, újra kitalálta, hogy fánkozót fog csinálni… Timi sokat van külföldön, nem volt vezető, de nem akartuk, hogy be kelljen zárni, ezért vettem át én. Egy évet adtunk magunknak, hogy működik-e, és szerintem működik, így a jövőben lehet, hogy tulajdonostársként is jelen leszek.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT