Váratlan vendég! – Mindenkit meglepett a színpadon Bereczki Zoltán

Dózsa Gabriella 2020.02.25. Huppsz

Váratlan vendég! – Mindenkit meglepett a színpadon Bereczki Zoltán

Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt egyszemélyes darabot mutatott be a népszerű színész. Bereczki Zoltán a Dolgok, amikért érdemes élni című előadás premierjén színpadra hívta az Országos Mentőszolgálat sajtószóvivőjét, Győrfi Pált is.

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Hatalmas sikert aratott Bereczki Zoltán egyszemélyes darabjának bemutatója a Játékszínben. Az előadás interaktív, több néző is kisebb-nagyobb szerepeket kapott, akiket a színész random választott ki a közönség soraiból. Volt akinek a főszereplő édesapját, volt akinek a kutyáját elaltató állatorvost, volt akinek az első szerelmét kellett alakítania. Amikor pedig Bereczki Zoltán az egyetemi tanár szerepére keresett alkalmi színészt, meglátta a nézőtéren Győrfi Pált.

„Amikor láttam, hogy felismert, tudtam már csak poénból is engem fog választani – mondta az AcNewsnak az Országos Mentőszolgálat sajtószóvivője, aki a premier utáni bulin is ott maradt feleségével. – A színpad világa nem idegen nekem, mint ahogy az sem, hogy sok ember előtt kell beszélnem. Persze ez más volt, részese lehettem egy színházi előadásnak. Itt is szeretnék gratulálni még egyszer Bereczki Zolinak, fantasztikus alakítást nyújtott. Mindenkinek ajánlom ezt a darabot.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT