Varga Viktor látható mától a moziban

2020.02.14. Huppsz

Varga Viktor látható mától a moziban

2017-ben Magyarországon először készült film egy díjnyertes influenszer, Bihari Viktória blogjából. A Tékasztorik bekerült az év top 10 legnézettebb magyar mozifilmjei közé. Idén pedig kijöttek a második résszel, amiben Varga Viktor is szerepet kapott.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A műfaját tekintve nem éppen szokványos romkom a Tékasztorik 2. még az első résznél is több ismert nevet vonultat fel: Csuja Imre és Elek Ferenc visszatérő karakterek, akik mellett olyan népszerű színészeket, előadókat láthatunk majd a mozivásznon, mint Kamarás Iván, Pindroch Csaba, Baronits Gábor, Nagy Adri vagy Növényi Norbert. Varga Viktor nagyon örült a felkérésnek, igyekezett legjobb tudása szerint alakítani Fényező Csabika karakterét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tekasztorik (@tekasztorik) által megosztott bejegyzés,

 

„Élveztem a forgatást, nagyon hallgattam az instrukciókra” – mesélte az AcNewsnak az énekes. „Ez egy kis költségvetésű film, emiatt nagyon bensőséges volt az egész. Nekem nagyon tetszett a film első része is, és a második is szuper lett. Egyébként nem csak szerepelek a filmben, hanem egy dalom is felcsendül. Igazán nagy megtiszteltetés ez számomra.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT