Varga Viktor: Nincs magánéletem!

Soltész Mónika 2019.08.21. Huppsz

Varga Viktor: Nincs magánéletem!

Varga Viktor úgy véli, ma már akkor kíván a médiában szerepelni, ha van mondandója. Az AcNewsnak azonban mesélt a terveiről, az előtte álló feladatokról, és azt is megtudtuk, a munkán kívül nem sok minden másra van ideje.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Nincs magánéletem, mert nem marad erre időm” – kezdte lapunknak Viktor, aki a terveiről is mesélt.

„Most próbálom befejezte a körülöttem felhalmozódott dolgokat. Rengeteg újat tanultam az elmúlt időben, például a programok kezelésében, honlapot is tudok már készíteni, mert rájöttem, sokkal hasznosabb lehet számomra, ott összefoglalni a munkásságomat, mint a közösségi oldalakon. Kellett már egy művészeti összefogó nekem. Most nagyon boldog vagyok, hogy folyamatosan tölthetem fel a dolgaimat. Most pedig a szobrászkodást is másképp csinálom, ebben az évben alakult ki, mi az amit látványban és gondolatiságban akarok képviselni, ez is egy izgalmas feladat számomra. A természetvédelem is fontos, próbálom felhívni a figyelmet erre. Persze a zenével kapcsolatban is sok tervem van, nem unatkozom. Olyan dolgokat csinálok az utóbbi időben, ami a médiát nem kifejezetten érdekli, az embereknek viszont örömet tudok okozni, ami számomra is boldogságot jelent” – mondta Viktor, aki azt is elárulta, miért látni az utóbbi időben kevesebbet szerepelni.

„Egyre jobban szeretnék a médiától elhatárolódni. Egy dolog érdekel, a zenei műsorok, de az is előfordul, hogy elvállalok egy-egy interjút, főleg, ha van közlendőm. De jelenleg nincs” – zárta a beszélgetést az énekes.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)