Végleg elhagyja Magyarországot Ada – Nünbergbe költözik gyermekeivel

Dózsa Gabriella 2019.07.21. Huppsz

Végleg elhagyja Magyarországot Ada – Nünbergbe költözik gyermekeivel

Új életet kezd a csinos műsorvezető, Németországba költözik kedveséhez. Ada kezét év elején kérte meg a kint dolgozó Máté, és eldöntötték külföldön költöznek össze. A televíziós nagyfiai is örülnek, hiszen így kéttannyelvű iskolába járnak majd Nünbergben.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Eddig távkapcsolatban élt párjával Ada, de a februári eljegyzés után komoly döntést hoztak. Mivel szerelmük erősebb lett az elmúlt évek alatt, Németországban költöznek össze.

„Úgy néz ki, sikerült egy nagy lakást találnunk, ahova augusztusban már be is tudunk költözni” – árulta el a Best magazinnak Ada, aki közben az esküvőjüket is szervezi. Vőlegényével az eredeti tervek szerint idén nyáron mondták volna ki a boldogító igent, de Máté plasztikai szakvizsgája miatt elhalasztották a nagy napot.

„Megbeszéltük, hogy idén ez a legfontosabb, az esküvőnk várhat jövő nyárig. Úgy döntöttünk Mátéval, hogy Magyarországon kelünk egybe, már megtaláltuk a tökéletes helyszínt, és le is foglaltuk… Az igazi közös életünk viszont már idén szeptemberben elkezdődik négyesben Nürnbergben. És persze, nem kizárt, hogy valamikor majd nem csak négytagú lesz a családunk.”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)