Végvári Ádám: Engem a koncertek éltetnek!

Soltész Mónika 2020.06.26. Huppsz

Végvári Ádám: Engem a koncertek éltetnek!

Végvári Ádám a mögötte lévő évtizedek alatt ennyi időt még soha nem töltött színpad nélkül. A zenész az AcNewsnak elárulta, a kényszerpihenő alatt is rengeteget dolgozott, de most már nagyon hiányoznak számára a koncertek és a közös munka zenésztársaival. Mint mondja, most jött rá igazán, hogy őt ez élteti.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Az év elején mindig tartunk egy kis szünetet, mi az első három hónapban töltődünk föl, ilyenkor szoktuk az egész éves kemény munkát kipihenni. Ezekben a hetekben sem szoktam teljesen leállni, mert van egy stúdióm, ami elegendő teendővel ellát. A karantén nem okozott különösebb gondot – bár a lehető legrosszabb időpontban érkezett a vírus - számomra, egyetlen változás volt, hogy nem voltak koncertek. Most jöttem rá, hogy engem az éltet” – kezdte lapunknak Végvári Ádám, majd hozzátette, így is termékeny volt az elmúlt néhány hét szakmailag.

„Készítettünk karantén koncertfelvételeket, amit nem volt könnyű összehozni, hiszen mindenki otthonról dolgozott. Másfél hónap után mondhatni elvonási tüneteim voltak, sőt máig vannak, és elkezdtem mérges lenni, hogy miért pont minket érint ez az egész, és miért ilyen nagymértékben. Tizenéves koromban kezdtem zenélni, és hála a Jóistennek ez a mai napig tart” – mondta a Neoton sztárja, akinek a keze látta kárát a sok gyakorlásnak.

„Az is aggodalommal tölt el, hogy ha majd minden újra indul, hogyan fogunk összeállni ennyi idő után. Csináltunk két közönség nélküli koncertet, amit felvettünk videóra, és nagyon jó volt végre beszélgetni a zenekarral, de éreztük, hogy a közös gyakorlás és a színpad már mindenkinek hiányzik. Itthon annyit gyakoroltam az elmúlt hónapokban, hogy begyulladt a kezem, ínhüvelygyulladást kaptam. Hiába dolgozgattam, az nem ugyanaz, amikor összejön a zenekar és együtt csináljuk. Nagyon várjuk az októberi nagykoncertet, és bízok benne, hogy meg fogjuk tudni tartani.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT