Vesztett a perben Kefír családja – Harcolnak tovább a kártérítésért

Dózsa Gabriella 2019.07.12. Huppsz

Vesztett a perben Kefír családja – Harcolnak tovább a kártérítésért

Az énekes és szerettei nem nyugodnak bele, hogy pert vesztettek a siófoki könyvtárral szemben. Kefír édesanyja az állítása szerint 2016-ban több, mint tíz métert zuhant az intézmény lépcsőjéről, súlyos agykárosodása lett. A család egymillió forintos kártérítést kért, de nem kapták meg.

 

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Mint egy rémálomra, úgy emlékszik vissza az esetre az énekes édesanyja. Három évvel ezelőtt zuhant le - elmondása szerint - a siófoki könyvtár lépcsőjén, ami az eső miatt csúszott. Beperelték az intézményt, de nem kapták meg a kért egymillió forintos kártérítést. Pedig Katalin súlyos agykárosodást szenvedett, pszichológushoz kell járnia, a személyisége is megváltozott. Kefír édesanyja nagyon szomorú lett.

 

„Rettentő csalódott vagyok az ítélet miatt, igazságtalan és méltatlan ez a bánásmód” – mondta a Blikknek Katalin. „Egyértelmű, hogy a károm sokkal nagyobb, mint egymillió forint, mégsem kértem többet. Ebből tisztán látszik, hogy nem nyerészkedni akarok, hanem szeretném, ha ez a baleset nem fordulhatna elő újra. Gyerekek és nyugdíjasok is járnak a könyvtárba. Még mindig várom az igazgatótól a bocsánatkérést, mert borzasztóan fáj, hogy ebben a helyzetben ilyen ellenségesen bánnak velem.”

A V-Tech frontembere mindenben támogatja édesanyját.

„Ezt nem fogjuk annyiban hagyni! Időközben új ügyvédünk van, és benyújtottuk a fellebbezést is” – nyilatkozta a napilapnak. "Az ügy elején még azt is megkérdőjelezték, hogy egyáltalán a könyvtárban járt-e aznap anyu, aztán pedig azt kellett bizonyítanunk, hogy egyáltalán elesett.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT