Videoklipben kapott szerepet Klajkó Szandra – „Izgalmas forgatás volt”

Soltész Mónika 2020.10.13. Huppsz

Videoklipben kapott szerepet Klajkó Szandra – „Izgalmas forgatás volt”

Megtisztelő felkérést kapott Klajkó Szandra. Egy nagy értéket képviselő előadó, Dóka Attila: Ne hidd azt! című videoklipjében táncol. Szandi az AcNewsnak mesélt a forgatásról, és a munka részleteit is megosztotta lapunkkal.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Klajkó Szandra és Dóka Attila nem az első alkalommal dolgozott együtt, ez pedig a végeredményen is jól látszódik.

„Egy fogyatékkal élőknek rendezett jótékonysági rendezvényen volt alkalmunk már Attilával közösen dolgozni. A dalainak a szövege maximálisan passzolnak az én világomhoz, akkor is szívesen vettem részt a munkában, így most is örömmel mondtam igent a megkeresésre. Szeptember elején, egy szép nyári napon forgattuk a klipet. Nagyon izgalmas volt, mert vízben állva táncoltam, nagy koncentrációt igényelt, hogy ügyeljek a csúszós talajra, nehogy a mozgásom rovására menjen. De attól is izgultam, hogy Juhász Melinda és Atti nehogy beleessenek a patakba” – kezdte lapunknak Szandi, majd azt is elárulta, a koreográfia teljes egészében tőle származik.

„Nem szerettem volna teljesen összeállítani a koreográfiát a forgatás előtt, de a dal természetesen hozott bennem előre lépéseket, inkább az adott pillanatban, a helyszín adta érzésekből, a harmonikus világból, ami ott született, építettem fel a mozdulatokat. Ez az ötlet nagyon tetszett Attiláéknak is, hiszen nem egy előre betanult táncot mutattam, hanem inkább improvizatívabb, a szövegre is figyelve született meg a végeredmény. Szerettem volna átadni mozdulatokkal mindazt, amit Attila énekel” – tette hozzá az énekes-táncos, majd azt is elárulta, miért volt különleges a helyszín.

„Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Főleg azok a részek tetszenek, amikor a víz rajtam csillan meg. A víz a női energia, ha a szakrális részt nézzük a természetben, ami egyébként a művészethez is kapcsolódik, az a vízenergia. Szerintem ez nem is volt tudatos. Nagyon örültem, mert a mondanivalója is a dalnak olyan, ami azt mutatja, hinni és bízni kell mindenben, ami jó.”

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT