Vigyázz! Pásztor Anna megeszi a telefonodat

2017.07.25. Huppsz

Vigyázz! Pásztor Anna megeszi a telefonodat

Pásztor Annának elege lett abból, hogy a koncertjein a boldog emberek arca helyett, csak a felé irányuló okostelefonok sokaságát látja.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Az Anna and the Barbies énekesnője, az egyik koncertjén dühében szilánkosra rágta az egyik első sorban álló fiatal srác mobilját. Ezek után természetesen elnézést kért a "szimpatikus fiatalembertől", akit mindenképpen kárpótolni szeretne a veszteségért.

Emellett hozzá tette azt is, hogy:

„Az Anna and the Barbies zenekar, elkeseredett küzdelmet folytat azon kevéske, még nem digitalizált élettér védelme érdekében, mint a rock koncertek, ahol gyakorta a közönséget kitakarva, mobiltelefon tengerrel találjuk magunkat szembe... és mindhiába ugrom a közönségbe, ölelem meg őket egyenként, minden élenynél fontosabbnak tűnik mostanában, egy orron vágott selfie..."Selfie-mentes perceket az életnek!" Kezdeményezést indítunk, első ízben az aug.1-4-től tartandó Woodstock az Ugaron elnevezésű mini fesztivál és zenekari táborunkban, ahol ölelés és puszi-kupont kap, választható zenekartagtól, azon vakmerő fesztivállakó, aki hajlandó a telefonját minimum 8 hosszú órára leadni!!!”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)