Viharos kapcsolatáról vallott Zámbó Krisztián

Pataki József 2019.04.20. Huppsz

Viharos kapcsolatáról vallott Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián édesapja egyik nagy slágerét, a Jó asszony című dalt hangszerelte újra, Young G-vel közösen. A dalhoz készült klipben Krisztián kedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik.

hbs(400x300)

Zámbó Krisztián úgy döntött, édesapja egyik legnagyobb slágerét dolgozza át, és már a klipforgatáson is túl van.

„Büszke vagyok édesapám dalaira, megtiszteltetés őket elődani minden koncertemen. Ezt a dalt szerintem mindenki ismeri és valószínűleg több nő, mint férfi. Hiszen egy-egy hibázás, botlás alkalmával sok férfi küldi ezt a szerelmének. Persze van olyan helyzet, amikor egy engesztelő dal nem elég, de ez a sláger szerintem nem is arról szól. Sokkal inkább az olyan helyzetekről, amelyek apró hibák, mint az ígérthez képest később hazamenni egy buliból vagy épp több italt fogyasztani a barátokkal, mint kellett volna” – mondta az énekes, aki elismeri, neki is volt olyan időszak az életében, amikért meg kellett neki bocsátani.

„Ahogy mindenkinek, nekem is volt olyan időszakom, amikor volt miért bocsánatot kérnem a páromtól. Azonban Zsuzsi mostanában maximum olyan piti dolgokért haragudhat rám, minthogy nem vittem le a szemetet. Persze vannak néha vitáink, de mindig óriási összeborulás a vége mindnek” – árulta el Krisztián, akinek párja is feltűnik új klipjében. Azonban nemcsak ő, de Young G is a közreműködők között van.

„Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segített a klip létrejöttében. Young G-nek is, akivel évek óta ismerjük egymást. Szeretek vele dolgozni, kiváló rapper, lelkes, profi. Lesz még folytatása a közös munkának, ahogy hamarosan egy saját dallal is jelentkezem majd” – mondta Zámbó Krisztián, akinek videoklipje a napokban debütált.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)