VV Soma így vág vissza Pumpedéknek

AC News 2017.04.11. Huppsz

VV Soma így vág vissza Pumpedéknek

 

Az Való Világ 8. szériájának győztese Soma, soha nem látott képeket mutatott magáról a közösségi oldalán. A nyertes ezekkel a fotókkal és a hozzájuk fűzött magyarázattal Pumbed Gabó kedvesének szeretett volna visszavágni, aki azt állította, hogy a fiatal srác életében nem sportolt semmit.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

 „Tegnapi nap folyamán a Pumpedék 4. adásában volt egy-két mondat S.Ági szájából, amire úgy érzem muszáj reagálnom, és tiszta vizet öntenem a pohárba.

Célzok itt "Farkas Soma életében nem sportolt..”

Kicsit furcsa egy olyan ember szájából, aki elmondása szerint 25 éves koráig nem sportolt.

A Villában többször is hangoztattam, hogy én mindig is élsportoló szerettem volna lenni.

Sajnos az élet úgy alakította, hogy ez nem az én pályám, és nem sikerült teljesíteni az álmomat.

De a sport mindig is az életem része volt és küzdöttem, hogy egyszer én is sikeres sportolóvá váljak. Kiskoromtól kezdve kamaszkoromig sportiskolába jártam (Kolonics György Általános Iskola).

Nagyon sok versenyen vettem részt, ahol majdnem minden egyes alkalommal, éremmel tértem haza.

Nagyon emlékezetes nekem mikor 25 kg súlycsoportba grundbirkózásban első helyezett lettem. Diák olimpiai eredményeimre is nagyon büszke vagyok, ahol 3 alkalomból mindháromszor éremmel tértem haza.

Későbbiekben elkezdtem footballozni, amibe annyira nem voltam sikeres, de megtanultam, társaimért küzdeni és harcolni, nagyon sokat sikerült tanulnom, amire szintén nagyon büszke vagyok.

Miután abbahagytam a footballt, elkezdtem kicsit magammal és a testemmel foglalkozni, ezt a képet SOHA SEHOL NEM POSZTOLTAM MERT SZÉGYELLTEM!!!

53 kg voltam... Lehet, nem vagyok kigyúrva, de én büszke vagyok arra amit sikerült elérnem!”  - írta ki közösségi oldalára VV Soma. 

 

                                                                                                             

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT