VV Soma saját valóságshowt indított

2017.06.19. Huppsz

VV Soma saját valóságshowt indított

Véget ért az RTL Spike-on futó Pumped Gabó reality, így VV Soma is egyelőre távolabb kerül a képernyőről. A valóságshow hős viszont cseppet sem bánkódik, hiszen kitalálta, hogyan tud továbbra is az emberek tudatában maradni.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

VV Somának minden vágya, hogy olyan karriert fusson be, mint például Majka, vagy Aurelio. És bár a tévé képernyőjén még csak korlátozott lehetőségei vannak, az internet népe már most issza minden szavát. A VV 8 nyertese, most egy saját valóságshowt indított a legnagyobb videómegosztó oldalon. „Elindítottam nemrég egy vlogot. Szeretném bemutatni a mindennapjaimat a követőimnek” – kezdte lapunknak VV Soma.

„Istenes Bencétől jött az ötlet, hiszen neki is van egy saját csatornája, ezek után megnéztem több embert is, akik ezzel foglalkoznak és megterveztem a sajátomat. Pár hónappal ezelőtt kezdtünk el vicces videókat gyártani a barátommal Pumped Gabóval, és azoknak nagyon jók voltak a nézettségei. A Facebookon viszont kevesebb lehetőségem volt rendes videó anyagot csinálni, ezért választottam a Youtube-ot. A videókat GoPro kamerával rögzítem, és egy barátommal vágom össze” – avatta be az AcNews-t a kulisszákba az RTL Klub sztárja.  

„A visszajelzések egyelőre pozitívak, nagyon fontos, nekem, hogy tetszen az embereknek, amit csinálok, hiszen a követőim éltetnek. Szívesen fogadom az építő kritikákat is, hiszen még kezdő vagyok ebben a műfajban” – folytatta Soma, aki eredetileg személyi edzőként szeretett volna elhelyezkedni a nagyvilágban, de annyira megtetszett neki a filmes világ, hogy ősszel egy „videóvágó” képzésre is beiratkozik.

 

 

„Nagyon tetszik a videóvágás, ezért tavasszal ilyen iskolába fogok beiratkozni, hogy kitanuljam ezt a szakmát. Szeretnék ezzel a csatornával az emberek tudatában maradni, és nem titkolt célom, hogy egy kis bevételre is szert tegyek ezzel” – avatott be minket terveibe az egykori villalakó.

További cikkek

Spaverin bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
php bejegyzeseknel(200x300)
hbs(400x300)