Weisz Fanni titkolta szakítását

AC News 2017.04.24. Huppsz

Weisz Fanni titkolta szakítását

Nem mindennapi dolgot árult el a Lokálnak a gyönyörű modell, Weisz Fanni; több hónapon át külön élt szerelmétől, Hajmásy Pétertől. A szerelmespár már négy éve együtt van, igaz, kapcsolatukat Fanni családja nem nézte jó szemmel. Ám az idő, a mélypont ellenére is, őket igazolta, újra egymásra találtak, és most már közös babát terveznek. Kapcsolatuk egyébként azért futott zátonyra, mert egyszerűen nem volt egymásra elég idejük: Fanni járta az országot, Peti pedig Debrecenben kosarazott.

hbs(400x300)

Megdöbbentő titkáról rántotta le a leplet Weisz Fanni: a gyönyörű modell hónapokig külön élt szerelmétől, Hajmásy Pétertől. A szépség és a sportoló szerelmét Fanni családja nem nézte jó szemmel, de az idő végül őket igazolta: azóta közös otthonba költöztek, és hamarosan egy kisbabát is szeretnének.
A szerelmesek négy éve alkotnak egy párt, azonban hónapokkal ezelőtt zátonyra futott a kapcsolatuk, amelyet nemcsak a modell családjának rosszallása és a bulvár fokozott figyelme, de a távolság is megnehezített. Fanni számos felkérésének igyekezett eleget tenni országszerte, amíg Peti Debrecenben kosarazott.

„Nagyon szomorú voltam, emlékszem, sokat sírtam, mielőtt kimondtuk volna, hogy ennek vége van köztünk. Azért igyekeztünk a szakítás után tartani a kapcsolatot: sokat írtunk egymásnak, de találkozni nem tudtuk. Én akkor is éreztem, hogy nekem Peti az igazi szerelmem, de hatalmas volt köztünk a távolság, ezért akkor úgy láttuk jobbnak, ha külön folytatjuk az életünket” – mondta Fanni, majd Péter így folytatta: „Sokat veszekedtünk azokban a hetekben, mielőtt kimondtuk, hogy ennek legyen vége. A különválás azonban nem működött, mert bár nem jártunk csukott szemmel, semmi olyan nem tudott kialakulni az életünkben, ami eltántoríthatott volna minket attól, amiről most már mindketten tudjuk, hogy eleve elrendeltetett.”

A szerelmespár már a kisbabát tervezi, mi pedig ezúton kívánunk nekik sírig tartó boldogságot. 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)