Zámbó Adrián is megpróbálta megmenteni az autóbalesetben elhunyt focista életét

Soltész Mónika 2020.02.06. Huppsz

Zámbó Adrián is megpróbálta megmenteni az autóbalesetben elhunyt focista életét

Zámbó Jimmy fia is az elsők között volt, akik a balesetet szenvedett focista életét próbálta megmenteni. Adrián részletesen beszámol a történtekről.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Tegnap szenvedett autóbalesetet a Fradi focistája. Sokan próbálták megmenteni az életét, ám mindhiába. Zámbó Adrián is a helyszínen volt, de nem akarja, hogy tettéért hősként tekintsenek rá.

„Öten-hatan voltunk, akik megpróbáltunk segíteni. A többiek hoztak kötelet, amivel két oldalról próbáltuk tartani az autót. Az ugyanis egy szakadék tetején volt. Ha csak egy kicsit is megbillent volna, biztos lezuhan. Akkor semmi esélye nem lett volna a sofőrnek, bár ugye sajnos így sem sikerült megmenteni az életét. Közben ketten hívták a mentőket, a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet” – mesélte a történteket Adrián a Ripostnak.

„Ezután beszéltem a baleset másik résztvevőjével, aki a lábát fájlalta és folyamatosan azt kérdezgette, hogy hogy van a felborult autóban lévő sofőr, de sajnos nem tudtam neki mit mondani. Még akkor is ott maradtunk, amikor megjöttek a tűzoltók és a mentők, mindent megtettünk, amit egy civil ember megtehet” - tette hozzá.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT