ACNEWS

Husánggal verte a szabolcsi falu jegyzője Orosz Attilát

Rendhagyómódon kezeli a konfliktust a falu jegyzője Fotó: biri.hu
Rendhagyómódon kezeli a konfliktust a falu jegyzője Fotó: biri.hu
A férfi bűne az volt, hogy az interneten bírálta a szabolcsi falu vezetőit, amiért luxusautókkal közlekednek.
Hirdetés
Ad image

Orosz Attila maga sem gondolta, hogy miután a Facebookon kérdőre vonta Biri jegyzőjét és a polgármestert, éppen a törvényesség őre lesz az, aki jól eltángálja őt. A férfi szerint a falu első emberei a helyi beruházásokra és építkezésekre szánt pénzekből vásárolták a luxusautóikat.

„Volt egy ember, aki kérdezte, hogy hol lakik ez a paraszt, hová kell menni megverni. Ekkor a jegyző úr a jegyzői hivatalát latba véve a nevem, a címem és még olyan dolgot is kiposztolt, hogy milyen jogcímen lakom a házban – idézte fel a történteket az ATV Híradónak Orosz Attila. 

Akinél ez kiverte a biztosítékot. Megkereste a jegyzőt, hogy kérdőre vonja, de ennek durva szóváltás lett a vége.

„Ő akkor a középső ujját mutogatva elhajtott a hivatal irányába. Amikor én utánamentem és még egyszer kértem, hogy vegye le ezt a posztot, akkor ő támadólag lépett felém. Én ellöktem magamtól, ekkor odalépett az autójához és a vezető oldal mögül kivett egy karót. És azzal ötször rám ütött , kettő a kezemet találta el, hármat a baloldali vesémre. Folyamatosan azt szajkózta, hogy én egy jobbágy vagyok, takarodjak vissza a putriba, és vigyem magammal a mocskos kölykeimet is – mesélte az áldozat.

A megvert férfi látleletet vetetett, és testi sértés miatt feljelentést tett a rendőrségen.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés