ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Húzós árat szabott a Magyar Posta

Fotó: posta.hu
Fotó: posta.hu
A kormány előírná a webshopoknak, hogy a Magyar Posta logisztikai szolgáltatását is felajánlják a vásárlóiknak. Most kijött az ár lista.
Hirdetés
Ad image

A Magyar Posta honlapján tették közzé azt a tájékoztatót, amely a „webáruházi regisztráció” nevet viseli. Március 28-tól nagy változás áll be a cégeknél. Az értékesített áruk kézbesítéséhez a honlapjukon választási lehetőségként fel kell tüntetni a Magyar Posta Zrt. által nyújtott szolgáltatást is.

A Magyar Posta Zrt. a kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások számára az egyedi szerződésben, vagy az általános szerződési feltételeiben meghatározott árakon biztosítja a postai (kézbesítési) szolgáltatás igénybevételének lehetőségét.

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

„A fenti díjak igénybevételéhez nem szükséges egyedi szerződést kötni társaságunkkal, elegendő egy űrlapot kitölteni. Amennyiben az általános szerződési feltételeinkben meghatározott postai szolgáltatást veszi igénybe, abban az esetben az Ön vásárlója által megrendelt terméket nem áll módunkban az Ön telephelyén felvenni” – írták a tájékoztatóban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés