ACNEWS

Idén ősszel ők kornyikálnak, marakodnak és verekednek a tévében

Fotó: RTL
Fotó: RTL
Lesz itt minden, mi szem-szájnak és kéznek ingere. Tartós hullám söpör végig az RTL nézőin.
Hirdetés
Ad image

Megvan az RTL őszi műsorkínálata – és a műsorokban szereplő sztárok nevei is kiderültek

  • A The Voice című zenés tehetségkutató show-műsor első évada hosszú évekkel ezelőtt még a TV2-n mutatkozott be. A második évad azonban már az RTL-en veszi kezdetét, szeptember 2-án. Miklósa Erika opera-énekesnő és Trokán Nóra színésznő mellett Curtis és Manuel rapperek lesznek a zsűritagok, Istenes Bence pedig a műsorvezető.
  • Szombatonként visszatér a képernyőre a Gyertek át Sebestyén Balázsékkal. Szeptember 3-tól, vasárnaponként, folytatódik a Cápák között. A hatodik évad adásai 19 órakor kezdődnek majd, az új szezonban pedig Balogh Péter, Balogh Levente és Moldován András mellé két új női cápa, Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter érkezik.
  • Ősszel jön a Survivor új évada is. Idén három törzs utazik a szigetre. Változás, hogy életkor szerint osztják fel a csapatokat: húszasok, harmincasok, és negyvenesek. A reality házigazdája ismét Varga Miklós lesz. Az RTL sikerműsora, a Nyerő Páros is visszatér. Egyelőre négy párost lepleztek le: Curtist és kedvesét, Juditot; Varga Miklós Joe-t és kedvesét, Csengét; Voksán Virágot és párját, Lászlót, valamint Vastag Csabát és újdonsült feleségét, Evelint.

Két vadonatúj műsor is indul.

  • A The Traitors, vagyis Gyilkosság a kastélyban nevet viselő műsorban celebekből álló csapatok nyomoznak majd azután hogy, kik lehetnek a csalók. A házigazda Árpa Attila lesz.
  • A világ számos országát már meghódította, idén ősszel pedig az RTL képernyőjére érkezik a LEGO Masters – egy látványos vetélkedő, amely garantált szórakozást nyújt az egész családnak. Puskás Peti lesz a házigazda – írja a blikk.hu.
  • Tizennyolc év után visszatér a Sztárbox is. Bokszkesztyűt húznak a hírességek, hogy összecsapjanak ősszel az RTL visszatérő műsorának ringjében. A Bajnoknak összesen háromszor kell győznie. A műsorvezetők Csobot Adél, Szujó Zoltán és Héder Barna lesznek, a szakmai supervisor pedig Kovács Kokó István olimpiai, világ- és európa-bajnok ökölvívó.
    Íme, a ringbe szálló hölgyek névsora: Megyeri Csilla, Sáfrány Emese, Berki Mazsi, Dobos Evelin, Szabados Ági, Nyári Dia, Járai Kíra és Janicsák Veca. A bokszkesztyűt húzó fiúk két súlycsoportban versenyeznek majd. Középsúly: Frohner Fecó, Kabát Péter, ifj. Schobert Norbi, Istenes Bence, Molnár Áron, Rácz Jenő, Józan László és Kállay-Saunders András. Nehézsúly: Szegedi Fecó, Brasch Bence, Nagy Ervin, Pintér Tibor Tenya, Curtis, KKevin, Dobrády Ákos és Árpa Attila.
Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés