ACNEWS

Idő előtt: várható volt egy új férfi Tóth Gabi életében

Fotó: YouTube/Daloskönyv
Fotó: YouTube/Daloskönyv
Akármi is legyen az igazság, Tóth Vera szerint a mérhetetlen indulatot és gyűlöletet se Gabi, se Gábor nem érdemli meg.
Hirdetés
Ad image

Tóth Vera őszintén beszélt testvére és a sztárséf körül kialakult botrányról, és a húga kapcsolatáról a TV2-nek.

„Próbáljuk meg minél kevésbé elítélni őt és megérteni azt, hogy ha egy kapcsolat nem működik és nem megy már kettő ember között, akkor azt el kell engedni és ilyenkor vagy idő előtt, vagy egy bizonyos idő után biztos, hogy érkezik mindegyik életébe egy második fél, vagy egy harmadik fél, vagy hogy mondjam ezt, egy másik pár, egy másik ember, és akkor onnantól kezdve külön folytatják az útjukat a saját boldogságukban” – – nyilatkozta a Tények Plusznak Tóth Vera.

Szavai arról vallanak, hogy nem lepődött meg, nyilván érezte, tapasztalta, hogy a húga kapcsolata zátonyra futott.

Tóth Gabinál idő előtt – érkezett a másik. Legalább is abban a tekintetben, hogy az egykori álompár még nem vált szét, sem el, és Krauszt is hidezuhanyként érte, mikor kiderült, a párja más ösvényen jár.

Tóth Verát, aki nem is olyan régen mondta ki párjának a boldogító igent, rettenetesen megviseli a botrány és a sárdobálás.

„Csak azért kérem, hogy picit már kevésbé bántsuk őket, mert az van, hogy gyakorlatilag én sem alszom már, annyira fáj a gyomrom attól, hogy őket bántják és ahogyan őket kifilézi a sajtó” – hívta fel a figyelmet az énekeső.

Azt kérte azoktól, akik őt szeretik, hogy legalább a rá és a családjára való tekintettel ne hurcolják meg tovább Gabit: „Nagyon-nagyon drukkolok mind a kettőnek, én azt gondolom, hogy szerintem meg fogják oldani az életüket” – fogalmazta meg véleményét Vera.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés