ACNEWS

Így élnek most az Egyedül című sláger énekesei

„Úgy kérlek, húzz magadhoz szoríts erősen…” -22 évvel ezelőtt nem volt magyar, aki ne énekelte volna ezeket a sorokat. Váczi Eszter és Sugár Bertalan, azaz Bery egykori gigaslágerét mára hivatalosan is a hazai örökzöldek között emlegetjük.

Hirdetés
Ad image

„Úgy kérlek, húzz magadhoz szoríts erősen…” –22 évvel ezelőtt nem volt magyar, aki ne énekelte volna ezeket a sorokat. Váczi Eszter és Sugár Bertalan, azaz Bery egykori gigaslágerét mára hivatalosan is a hazai örökzöldek között emlegetjük.

Az énekesnő a Váczi Eszter Quartettel koncertezik, az éneklés része a mindennapjainak. Eszter mostanában több tartalmat posztol az közösségi oldalaira, hiszen úgy érzi, hogy most azzal foglalkozik, amivel igazán szeretne, így pedig nem esik nehezére közzétenni a boldog pillanatokat.

Vele ellentétben Bertalan már nem tevékenykedik a zenei iparban olyan aktivitással, mint korábban. Teljesen más területen dolgozik, amitől sokkal jobban érzi magát. Elárulta a Nők Lapjának, hogy popénekesként hajszolta a kézzel fogható sikert, mindig több és több akart lenni.

Eszter szerint az egyik legfontosabb dolog az, hogy mindig hű maradjon önmagához, volt duettpartnere pedig maximálisan egyetért álláspontjával, hiszen szerinte az énekes pálya sikere ebben rejlik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés