ACNEWS

Így gyászolják a sztárok Tina Turnert

Tina Turner Fotó: Youtube
Tina Turner Fotó: Youtube
A hírességek világszerte búcsúznak Tina Turnertől. A szupersztár 83 éves korában, Svájcban hunyt el.
Hirdetés
Ad image

Gyászol a zenészvilág. Nemrégiben jött ki a hír, miszerint Tina Turner 83 éves korában elhunyt. Világszerte gyászolják a hírességek.

Mariah Carey az Instagramon azt írta: „A „legendás”, „ikonikus”, „díva” és „szupersztár” szavakat túl gyakran használják, pedig Tina Turner megtestesítette mindezeket, és még annál is többet – hihetetlen művész, zenész és úttörő. Számomra mindig is túlélő marad, és inspirációt jelent a nők számára mindenhol. Zenéje továbbra is inspirálni fogja az elkövetkező generációkat. Nyugodj békében, királynő!”

Elton John így búcsúzott: „A világ egyik legizgalmasabb és legfelvillanyozóbb művészét veszítettük el. Érinthetetlen volt.”

Oprah Winfrey, Turner közeli barátja volt.

„Egyszer azt mondta nekem, hogy nem fog félni, amikor eljön az ideje, hogy elhagyja ezt a földet, hanem izgatott és kíváncsi lesz. Mert megtanult szeretett férje, Erwin és barátai körében élni” – írta.

Mick Jaggerrel is jó barátságot ápoltak.

„Szomorú vagyok a barátom, Tina Turner halála miatt. Valóban rendkívül tehetséges előadóművész és énekesnő volt. Inspiráló volt, melegszívű, vicces és nagylelkű. Sokat segített, amikor fiatal voltam, és soha nem felejtem el” – írta Mick Jagger a posztjában.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés