ACNEWS

Így készülj a strandra – testben és lélekben

Fotó: EverDerm jóvoltából
Fotó: EverDerm jóvoltából
Heteken belül beköszönt a nyár és a strandszezon. Utánajártunk, hogy melyik testkezeléssel érhetjük el a bombaalakot.
Hirdetés
Ad image

A nyár közeledtével egyre többekben felmerül a strandolás gondolata, amihez sokaknak elengedhetetlen a magabiztos megjelenés is. Az ideális „Beach Body” alak elérése azonban rengeteg ember számára kihívást jelenthet. A feszesség elvesztése, a túlsúly vagy a cellulit megjelenése gyakori alakformálási problémák. Ezek csökkenthetik az ember amúgy sem fényes állapotú önbizalmát. Szerencsére megfelelő életmóddal, valamint testkezelésekkel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy elégedettnek érezzük magunkat a tükörbe nézve. Így már magabiztosan fogjuk tudni viselni a fürdőruhát a strandon vagy a medence partján.

Vannak problémák, amik otthon nehezen orvosolhatóak

Az ideális Beach Body elérése tehát nem csak a külső megjelenésről szól, hanem az egészséges életmódról is. A megfelelő, egészséges étrend, rendszeres mozgás és elegendő folyadékbevitel mind alapvető fontosságú ahhoz, hogy az alakunk megfelelő formában legyen. Azonban van néhány terület, ahol a természetes módszerek nem mindig elegendőek. Mint a makacs narancsbőr vagy a nagyobb fogyás utáni bőrmegereszkedés. Itt jönnek képbe a testkezelések, amelyek segíthetnek a kívánt alak elérésében és megtartásában. Az egyik ilyen hatékony testkezelés az BTL Exilis. Ez a kezelés rádiófrekvenciát és ultrahangot alkalmazva serkenti a kollagéntermelést a bőrben, amelynek következtében a bőr feszesebbé válik és a test karcsúbbnak tűnik. Az Exilis továbbá segít azoknak a makacs zsírpárnáknak a csökkentésében és a bőr feszesítésében.

Kezeléssel a narancsbőr és az úszógumi ellen

A Mezo Slim egy másik hatékony testkezelés, amely segíthet a Beach Body elérésében. Ez egy speciális hatóanyagkomplexumot tartalmaz, amely segíti a zsíranyagcsere normalizálódását és helyreállítja a sejtkommunikációt. Különösen hatékony az alhasi sírpárnák és a cellulit elleni küzdelemben. Így a Mezo Slim kezelés ideális választás lehet azoknak, akik extra segítségre vágynak a kívánt alak eléréséhez. Az EverDerm Klinika új testkezelés-kombinációja az ExiSlim kezelés, mely kombinálja a két kezelés előnyeit. Az ExiSlim képes az integetőháj kezelésére is, tehát orvosolni a nyári időszak legbosszantóbb problémáját, hogy boldogan vehessenek fel a hölgyek pánt nélküli ruhát is. Fontos azonban megjegyezni, hogy a testkezelések csak kiegészítők az egészséges életmód mellett, és nem helyettesítik a megfelelő étrendet és rendszeres testmozgást. A Beach Body elérése és megtartása folyamatos erőfeszítést igényel mind a fizikai, mind pedig a mentális szempontból. Azonban a testkezelések lehetőséget adnak arra, hogy gyorsabb és hatékonyabb eredményeket érjünk el, és magabiztosan viselhessük a fürdőruhát a nyár során.

Amellett, hogy a testkezelések hozzájárulnak a külső megjelenés javításához, pozitív hatással lehetnek az önbizalomra is. Amikor elégedettek vagyunk a testünkkel, magabiztosabban viselkedünk és jobban élvezzük az életet. Ezért érdemes időt és energiát fektetni abba, hogy elérjük és megtartsuk a kívánt alakot! (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés