ACNEWS

Így lehetsz te is bombasztikus terminátornő

Rapha Araujo (37) Fotó: Instagram / FaFaFitness11
Rapha Araujo (37) Fotó: Instagram / FaFaFitness11
Egy fitnesz fanatikus elárulta, hogy naponta hétszer eszik főételt azért, hogy hihetetlenül feszes maradjon a teste.
Hirdetés
Ad image

Rapha Araujo a neten FaFaFitness néven fut, és már 666 ezer követője van az Instagramon. Sokan az elképesztő alakjáról és a csillapíthatatlan étvégyáról ismerik.  A 37 éves bombázó a brazíliai Rio de Janeiróból származik.

Rapha a domborodó bicepszét, feszes hasizmait és izmos lábait a napi hét teljes fogásos étkezésnek tulajdonítja, amely többek között csirkét, lazacot, steaket és hat tojást tartalmaz.

Egy átlagos napot két adag rizzsel, rizskrémmel és három egész tojással kezd.  A második étkezésre fehér rizst és újabb három tojást tartalmaz.  A harmadiktól a hetedik étkezésig rizst eszik csirkével, steakkel vagy lazaccal.

„Egy átlagos napon az edzés előtti étkezésem egy fehérjeturmixból áll, amelyben rizskrém, tejsavófehérje por és cukrozatlan mandulatej van. Intenzív edzés után egy kiadós adag rizzsel, csirkével vagy steakkel és brokkolival töltöm fel az energiámat. A harmadik étkezésemhez tojást és spárgát kombinálok, majd egy fehérjeturmix, Karbolyn por, tejsavófehérje, és némi gyümölcs és túró a negyedik evésem. Az ötödik étkezésem általában rizsből, halból és brokkoliból áll, a hatodik pedig avokádóból és öt tojásfehérjéből” – magyarázta a DailyMailnek a brazil terminátornő, aki néha tart csalónapot is. Ilyenkor megenged magának egy kis hamburgert és sültkrumplit.

„Ha bőségesen eszel és következetes edzésprogramot tartasz fenn, az izmaid természetes módon vastagabbak és határozottabbak lesznek. Ennek az átalakulásnak dominóhatása van: minél több izmot építesz, annál több kalóriát éget el a tested a nap folyamán. Ez egy csodálatos szinergia, ahol a fitnesz iránti elkötelezettséged erősíti a fizikumodat, és egy hatékony kalóriaégető géppé változtat.

A 37 éves hölgy heti hat-hét napot edz, és a brazil idomokat részesíti előnyben.

„A brazil stílusú edzésben az a különleges, hogy az alsótestre koncentrálunk. Szeretünk vastagabbnak látszani az alsótestünkön. Ez az összes ív, ami a brazil popsis kinézetet adja nekem.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés