ACNEWS

Elege lett Joshi Barat elhagyott feleségének

Csilla már sosem lesz egy pár Joshival Fotó: LifeTV
Csilla már sosem lesz egy pár Joshival Fotó: LifeTV
Az indiai bölcs egykori felesége, Csilla megelégelte az egyedüllétet, és a társkeresőn szeretne párra találni.
Hirdetés
Ad image

Két éve, hogy a népszerű tévés műsorvezető elhagyta a feleségét egy másik hölgyért. Azóta Joshit is elhagyták, így mindketten egyedül élnek. De a volt feleség nem fogadná vissza Joshit, ő már lezárta a múltat, másik férfire vágyik. Ehhez egy társkereső oldal segítségét kérte.

„Úgy érzem, itt volt az ideje továbblépni. Két évig gyászoltam a házasságomat úgy, hogy a másik fél rögtön továbblépett. Most én jövök! Kezdetnek tökéletes a levelezés, aztán persze, ha kialakul a szimpátia, máris jöhetnek a hívások, a találkozók…” – osztotta meg az érzéseit Csilla a magyarázta az érzéseit a Story magazinnak Csilla.

Így folytatta: Szeretnék egy társat, akinek legalább annyira élvezem a társaságát, mint egy jó könyvnek. De nem ragaszkodom a régimódisághoz. Én el tudom képzelni, hogy már nem bútorozok össze senkivel, és így alkotok egy párt valakivel. Találkozunk, programozunk, világot látunk, élvezzük az életet, de mindenki hazatérhet a saját kis kuckójába, ha úgy akarja. Persze, mozgolódik bennem egy másik oldal is, a gondoskodás. Törődöm vele, kiszolgálom, kényeztetem, akit szeretek. Sajnos, ezt a múltban talán túlzásba is vittem, úgyhogy ebben az arany középutat kellene megtalálnom.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés