ACNEWS

Így néz ki a Hamász-vezér titkos búvóhelye – VIDEÓ

Fotó: X
Fotó: X
Az izraeli hadsereg felfedezte a Hamász vezetőjének titkos földalatti rejtekhelyét. A rejtekhelyről videót tettek közzé.
Hirdetés
Ad image

Jahja Sinwar családjával és a Hamász harcosaival egy alagútszakaszban élt a déli Hán Júnisz  város alatt, miközben felettük tombolt a háború – jelentette be kedd este Daniel Hagari izraeli katonai szóvivő, aki egy rövid videót tett közzé a feltételezett rejtekhely bejárásáról.

Ebben egy izraeli katona megmutatja azt a szobát, amelyben Al-Sinwar lakott, beleértve egy széfet, amely tele volt milliós nagyságrendű izraeli és amerikai bankjegyekkel. A videó részleteit egyelőre nem sikerült függetlenül ellenőrizni. A komplexumban vécék és zuhanyzók voltak, egy konyha, ahol hosszú időre való ellátmányt tárolhattak, valamint egy helyiség a testőrök számára, beleértve a fegyvereket és lőszereket is – írja a krone.at.

„Al-Sinwar és emberei elmenekültek, amikor meghallották, hogy az izraeli hadsereg közeledik” – mondta a videóban a katona. „Eltökéltek vagyunk, hogy elkapjuk, és el is fogjuk kapni” – hangsúlyozta Hagari.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés