ACNEWS

Így szűrheted ki a kontrollmániás férfiakat az első randin

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Egy egyszerű kérdést kell feltenned a randipartnerednek, amiből kiderül, hogy mennyire szeret irányítani. Ez meghatározhatja a későbbi kapcsolatot.
Hirdetés
Ad image

A párkeresés gyakran egy igazi aknamező lehet. Nagyon nehéz valakiről megbízható benyomást szerezni az első randevún, hiszen bárki képes lehet pár órán keresztül kedvesnek és megbízhatnak tettetni magát.

Egy társkereső szakértő, Zamaria azonban azt állítja, hogy van egy módja annak, hogy már az első pillanattól kezdve meglássuk valakinek az igazi arcát. Elárulta, hogy az első randin érdemes feltenni egy kérdést, ami segíthet kiszúrni a kontrollmániás férfiakat. Ha megkérdezed, hogyan viszonyul a macskákhoz, az nagyon árulkodó lehet – írja a DailyStar.

Zamaria azt mondja, hogy vörös zászló, ha a férfi, akivel randizol, nagyon erős undorodó reakciót mutat a macskákra.

„Van egy elméletem, miszerint ha egy férfi nagyon erősen reagál erre a kérdésre, az annak a jele, hogy nem szereti az olyan dolgokat, amelyeket nem tud irányítani. Ez vörös zászló lehet és azt jelent], hogy ő egy kontrollmániás. Minden egyes dolgot irányítani akar, és nem szereti a kiszámíthatatlan dolgokat. Ha egy pasi nagyon erősen, undorodva reagál a macskákra, és azt mondja: A macskák őrültek, ki nem állhatom őket, és gonoszak, akkor tudni fogod.”

„Mindannyian beszéltünk már olyannal, aki valamilyen okból kifolyólag nagyon negatívan reagál a macskákra, és ez azt jelenti, hogy ezek az emberek nem szeretik azokat a dolgokat, amelyek kiszámíthatatlanok, és amelyeket nem tudnak irányítani.”

Megjegyezte azonban, hogy ha az illető semlegesen reagált a kérdésre, és valami olyasmit mondott, hogy „a macskák rendben vannak”, akkor átment a teszten.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés