ACNEWS

Így tanulta meg az ország örökre az ATV híradósának nevét

Rónai Egon beugrásával nem először mentette meg az ATV Híradót Fotó: Egyenes Beszéd/Youtube
Rónai Egon beugrásával nem először mentette meg az ATV Híradót Fotó: Egyenes Beszéd/Youtube
Az ATV híradóját vezető  Tóth Géza több mint egy órás késéssel ért be a stúdióba, ezért fegyelmi eljárás indult vele szemben.
Hirdetés
Ad image

Ismét az univerzális Rónai Egon mentette meg a népszerű csatorna péntek délutáni híradóját. Ugyanis Tóth Géza az ügyeletes műsorvezető nem ért be az adáskezdésre, emiatt Rónai Egon ugrott be helyette. És olyan profin vezette le a hírműsort, mintha világéletében ezt csinálta volna – adta hírül a media1. Az biztos, hogy Tóth Géza nevét megtanulta most az ország, ugyanis a hazai média az ő botrányától hangos. Amúgy a legendás Rónai Egon az ATV Egyenes beszéd című műsorát vezeti. Ennek ellenére nem ez az első alkalom, hogy megmentette a Híradót, mert annak műsorvezetője elkésett. Előtte november 12-én hasonló ok miatt Gajdos Tamás miatt kellett beugrania, akkor is profin oldotta meg a feladatot.

Amúgy nem is érteni, hogy a szigoráról ismert ATV-nél hogyan fordulhat elő, hogy az élő hírműsor vezetője nem jelenik meg időben a stúdióban. Ahogy Gajdos, úgy Tóth sem ússza meg következmények nélkül a mulasztást. Míg előbbivel közös megegyezéssel szerződést bontott a csatorna, utóbbi – neki ez az első alkalom – ellen fegyelmi eljárás indított. Január közepén pedig bejelentik majd, hogy ki lesz az ATV Híradó végleges arca, akit nemrég széleskörű műsorvezetői castingon választottak ki – árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a portál érdeklődésére.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés