ACNEWS

2024. September 23.   |   Tekla napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Így tudta meg Biden, hogy Prigozsin meghalt

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Pilátes edzésen vett rész a világ legnagyobb hatalmának elnöke, annyit szólt elsőre, hogy: „nem tudok eleget”. Aztán részt vett egy spin edzésen is.
Hirdetés
Ad image

Csakhogy – a New York Post szerint – Prigozsin legalább két és fél órával az elnöki edzés kezdete előtt már meghalt.

Biden elnök szerdán pilates órát vett a Tahoe-tónál. Miközben a globális híradások Vlagyimir Putyin orosz elnök elleni lázadást két hónappal ezelőtt vezető Jevgenyij Prigozsin zsoldosvezér nyilvánvaló meggyilkolásáról szóltak.

A 80 éves Biden épp a nevadai milliárdos, Tom Steyer otthonában nyaral. Amikor előkerült, azt mondta az újságíróknak, hogy nem tud eleget ahhoz, hogy kommentálja a fejleményeket. Mert „az elmúlt másfél órában edzettem”.

A Fehér Ház közölte, hogy miközben a kábeles hírcsatornák szinte teljes egészében a legújabb oroszországi fejleményekre összpontosítottak, „az elnök, a First Lady és családtagjaik pilates órán vesznek részt, amelyet spinning óra követett”.

Biden, a lap szerint ezt mondta az újságíróknak: „Amikor önök kérdeznek erről, azt mondom, vigyázni fogok arra, hogy eleget igyak, és hogyan biciklizzem. Nem tudom biztosan, mi történt, de nem vagyok meglepve”.

Arra a kérdésre, hogy szerinte Putyin a felelős-e, Biden így válaszolt: „Nem sok olyan dolog történik Oroszországban, ami mögött ne Putyin állna. De nem tudok eleget ahhoz, hogy tudjam a választ”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés