ACNEWS

Holnaptól itt a legolcsóbb a bankszámla

Pixabay
Pixabay
Sorra teszik közzé a bankok az alapszámlák új díját.
Hirdetés
Ad image

A Magyar Közlönyben még tavasszal megjelent rendelkezés szerint az alapszámla ma még érvényes havi 3000 forintos díja július 1-jére a harmadára csökken. Az új szabályok szerint az alapszámla havi díja július elsejétől legfeljebb ezer forint lehet. Sőt, ezért az ügyfeleknek több szolgáltatást (készpénzfelvétel, kártya) is kapniuk kell.

Az alapszámla havi díja 150 ezer forint ATM-es, egyszeri, pénztári 50 ezer forintos készpénzfelvételt, összesen 100 ezer forintnyi átutalást, valamint a bankkártya költségét is tartalmaz. Előírás viszont, hogy a számlának kizárólag egy tulajdonosa lehet és hitelkeret nem adható. Ennél is keményebb elvárás, hogy más bankszámlával az ezt használó nem rendelkezhet – olvasható a 24.hu-n

Sorra teszik közzé a bankok az alapszámlák július elsejétől hatályos kedvező változását. Az új kondíciós listában ezt szerepelteti az MBH, de már megjelent a K&H, a Raiffeisen és az Unicredit erről szóló tájékoztatója is. Az eddig megjelent feltételek között 1000 forintos díjat hirdettek meg. Alaposan meglepheti azonban a piacot az OTP. A legnagyobb magyar bank ugyanis az alapszámlára havi 587 forintos díjat hirdetett meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés