ACNEWS

Így védekezett a rendőr: „Nem szándékosan erőszakoltalak meg”

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Felfüggesztettek egy frissen állományba lépett rendőrt, mert szexuálisan bántalmazott egy nőt annak lakásán.
Hirdetés
Ad image

A 38 éves Justin Hain alig két hónapja dolgozott rendőrként, most több váddal is szembe kell néznie.

Megerőszakolta egy közeli nőismerősét. A nő azt vallotta, hogy a férfi „furcsa vigyorral” közeledett felé, amikor délután 4 és 5 óra között egy törölközővel a kezében kiszállt a zuhanyzóból. Hiába mondta, hogy nem akarja, hogy Hain megérintse, a férfi elvette tőle a törölközőt, aztán a kanapéhoz szorította és megerőszakolta. A nő könyörgött, hogy hagyja abba, de hiába, a férfi többször még meg is ütötte – áll a jegyzőkönyvben. Amikor a bántalmazás véget ért, a nő megvárta, hogy Hain elmenjen dolgozni, majd hívta a rendőrséget.

Később pedig felhívta a rendőrt, és megkérdezte, hogy a könyörgései ellenére miért folytatta az erőszakot. „Tudtam, hogy nem vagy benne” – mondta a rendőr, majd hozzátette: „Nem szándékosan erőszakoltalak meg”.

Hain ellen, akit felfüggesztettek a szolgálatból, erőszakosan elkövetett szexuális közösülés, és beleegyezés nélküli szeméremsértés miatt emeltek vádat.

Hain-t 50 000 dolláros óvadék ellenében kiengedték, de megtiltották neki, hogy bármilyen kapcsolatba lépjen a nővel – írja a nypost.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés