ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Így verte földbe a TEK kommandó a 4 embert megkéselő Kirát – VIDEÓ

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A zavart tudatú lány ámokfutása végén 4 súlyosan sérült áldozatot, köztük az édesapját és a nagymamáját hagyta maga után.
Hirdetés
Ad image

Nem cicózott a TEK kommandója, földbe verve megbilincselte a Mosonmagyaróváron 4 embert megkéselő Zs. Kirát. Aki az első információk szerint drogos állapotban követhette el az ámokfutását. „Zavart volt, mint aki részeg vagy be van drogozva – magyarázta a Kisalföldnek egy szemtanú, Völgyesi-Domonkos Klára. Ő riasztotta a rendőrséget a helyszínre. Mint azt az AcNews megírta, a 19 éves kira szombaton négy embert megkéselt. Előbb a nagymamáját és az édesapját szúrta meg tizenkétszer, majd kirohant a földszinti lakásból az utcára. Ahol az első szembejövő férfi karját vágta meg, aztán a dohánybolt előtt egy másik járókelőt szúrt meg. Az ámokfutó rokonait mentőhelikopter szállította kórházba, ahol életmentő műtéteken esett át.. Végül a dohányboltba zárkózott Kirát a TEK bilincsbe verve előállította. Ma döntenek az előzetes letartóztatásáról. Elfogása részleteiről a police.hu videójában alább számolt be.

„Jöttünk volna haza fele, amikor azt láttuk, hogy a dohánybolt előtt hadonászik egy lány egy késsel, és megvágott egy embert. Aztán leült a járdára és utána bement a trafikba. Ott az eladónak mondta, hogy menjen ki, aki azonnal kiment, ő meg bent maradt. Belülről fogta az ajtót, majd a rendőrök rázárták az ajtót – mesélte a lapnak Völgyesi-Domonkos Klára. Aki arról is beszámolt, hogy a benti kamerának köszönhetően az eladó telefonján tudták követni, hogy mit tesz bent a lány: széttörte a laptopot, megrongált bent több mindent. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!