ACNEWS

III. Károly halálos beteg: rákos

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
A Buckingham-palota hétfő este azzal a megdöbbentő hírrel állt elő, hogy III. Károly király rákos.
Hirdetés
Ad image

A jelentések szerint azonban nem prosztatarákról van szó, ahogy azt egyesek valószínűsítették az uralkodó nemrégiben elvégzett prosztatamegnagyobbodás miatti műtétje alapján.

„A közelmúltban egy jóindulatú prosztatamegnagyobbodás miatt végzett királyi kórházi beavatkozás során furcsa problémát észleltek. Az ezt követő diagnosztikai vizsgálatok a rák egy formáját azonosították. Őfelsége a mai napon megkezdte a rendszeres kezeléseket, amelyek miatt az orvosok azt tanácsolták neki, hogy halassza el a közfeladatokat. Ez idő alatt Őfelsége a szokásos módon folytatja az állami ügyek intézését és a hivatalos iratok intézését.

A király hálás orvosi csapatának a gyors intézkedésért, amelyet a közelmúltban történt kórházi beavatkozás tett lehetővé. Továbbra is teljes mértékben pozitívan áll a kezeléséhez, és várakozással tekint a mielőbbi visszatérés elé a teljes közszolgálatba. Őfelsége úgy döntött, hogy megosztja diagnózisát, hogy elkerülje a spekulációkat, és abban a reményben, hogy ez segít a nyilvánosságnak megérteni mindazokat az embereket világszerte, akiket a rák érint” – áll a Buckingham-palota nyilvános közleményében.

Minden jel szerint a király jól érzi magát, és továbbra is pozitívan áll a helyzethez. Állítólag optimista a gyógyulásával kapcsolatban. A Buckingham-palota azt is hozzátette a hír nyomán, hogy a király alig várja, hogy hamarosan újra felvehesse királyi feladatait.

Az a tény, hogy III. Károly király úgy döntött, hogy az egész családját értesítette – világszerte aggodalomra ad okot az embereknek. Személyesen hívta fel az összes családtagot, hogy közölje velük a komoly diagnózist. Állítólag nemcsak Vilmos herceget és testvéreit hívta fel, hanem Harry herceget is, aki a hozzá közel álló források szerint a következő napokban érkezik az Egyesült Királyságba. Az elmúlt években nem volt ideális a kapcsolata a monarchia más tagjaival.

Vilmos herceg, aki kezdetben Katalin hercegnő egészségi állapota miatt elhalasztotta néhány munkahelyi kötelezettségét, kénytelen lesz visszatérni a feladataihoz, és részben átvenni apja helyét. A pletykák szerint átveszi a király egyes uralkodói teendőit is, amíg Károly kezelés alatt áll.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés