ACNEWS

2024. April 25.   |   Márk napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

III. Károly kidobta a királynő legjobb barátnőjét a palotából

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Angela Kelly közel 30 évig dolgozott a néhai II. Erzsébet királynőnek, többek között az uralkodó világhírű öltözékeiért volt felelős. Állítólag az egyik legközelebbi bizalmasa volt, és esténként még a lábát is masszírozta.
Hirdetés
Ad image

Kelly még a „legjobb barátjának” is nevezte – ám Erzsébet királynő halála után Károly király kidobta őt a Buckingham-palotából.

A palota egyik tisztviselője a Bild megkeresésére ekképp nyilatkozott:

„Az egész ügy nagyon sziven ütötte Angelát” – a róla készített fotókon látszik, ahogy a 65 éves brit nő a könnyeivel küszködik, miközben a holmiját elviszi egy teherautó.

Titkos alku a királlyal

Károly a Daily Mail szerint egyezséget kötött vele. Angela Kelly állítólag titoktartási szerződést írt alá, amely szerint semmit sem árulhat el Erzsébet királynő magánéletéről. Korábban ugyanis állítólag két könyvében is felfedett információkat egykori munkaadójáról. Az uralkodó számára nem jelentett problémát az életébe való privát betekintés – Károly királynak azonban szálka volt a szemében. Meg akarta akadályozni, hogy Angela Kelly beszéljen néhai édesanyjáról.

Kelly állítólag egymillió dolláros szerződést kapott egy másik könyvéért. A királyi családdal kötött megállapodás miatt azonban ezt most tilos kiadnia.

„A család nem bízik Angelában, bár Anna hercegnő, Károly húga jó kapcsolatot ápol vele. Személy szerint úgy gondolom, hogy a király meglehetősen kőszívűen viselkedett. A titoktartási záradék felesleges volt” – vélekedett a bennfentes.

A palota alkalmazottai féltik az állásukat

A titoktartásért cserébe Angela Kelly beköltözhet egy, a brit Lake District közelében lévő ingatlanba, de a Buckingham-palotában már nem számítanak a munkájára.

„Sok alkalmazott most nagyon aggódik a jövője miatt – ha egy olyan valakinek, mint Angela, máris csomagolnia kell” – mondta vészjóslón a palota informátora.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés