ACNEWS

2023. September 23.   |   Tekla napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

„Imádunk, szeretünk…” Így fogadta Puskás Peti és Bogi a kisfiát

Puskás Peti és Bogi immár szülők lettek Fotó: RTL
Puskás Peti és Bogi immár szülők lettek Fotó: RTL
A kisbaba az Ádám nevet kapta, szülei pedig igazán boldogan, hálás szívvel tudatták a világgal, hogy bővült a család.
Hirdetés
Ad image

Szeptember 7-én, azaz csütörtökön hajnali 4 óra 30-kor megszületett Puskás Peti és felesége közös kisfia, aki az Ábel nevet kapta. Az újdonsült anyuka a piciről egy bűbájos fotót is megosztott, amit ITT tudsz megnézni. 

„Szia világ! Puskás-Dallos Ábel 2023.09.07.  Eljött ez a csodálatos pillanat, hogy karunkba ölelhetjük kisfiunkat. Semmihez sem fogható érzés. Imádunk, szeretünk és mindig vigyázni fogunk rád Ábel. Köszönjük szépen azt a rengeteg szeretetteljes jókívánságot, kedvességet amit kaptunk a családunktól, barátainktól, tőletek az elmúlt 9 hónapban” – idézte az nlc.hu Puskás-Dallos Bogi a fotók mellé írt szavait.

Puskás Peti pedig ezt írta a közösségi oldalára: „Megszületett tegnap reggel 4:30-kor a mi kis Ábelünk! Attól féltem mi lesz, ha nem kap el rögtön az apai érzés, amikor megszületsz majd kisfiam… ahogy megláttalak teljes szívemből szeretlek és téged is csodás feleségem, ennél nagyobb boldogság nincs, amit adtok nekem! Köszi mindenkinek azt a rengeteg kedvességet, szeretetet, amit kaptunk tőletek barátaim, családom az elmúlt 9 hónapban!”

A sztárpár rajongói a FB oldalon nem győznek gratulálni az újdonsült szülőknek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés