ACNEWS

Íme, a lézeres szőrtelenítés nem várt előnyei

Fotó: EverDerm Klinika
Fotó: EverDerm Klinika
A lézeres szőrtelenítés 2002 óta nők ezreit hódította meg Magyarországon.
Hirdetés
Ad image

A tartós szőrtelenség ígérete sokakat győzött már meg. Az elmúlt 21 év technológiai fejlődésének köszönhetően pedig az eredmények is egyre látványosabbak és hatásosabbak lettek.

A legmodernebb orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy az európai bőrtípusra a diódalézer a leghatékonyabb lézeres technológia a szőrtelenítés terén. A diódalézer a bőrbe hatolva a szőrtüszőben nyelődik el, ahol hővé alakul. Ezáltal magát a szőrtüsző szerkezetét roncsolja anélkül, hogy a környező szövetek károsodnának. Mivel a lézer magát a szőrszálat termelő sejteket pusztítja el, így a kezelt szőrtüszőből már nem lesz képes új szőrszál nőni. Ennek hatására nem csak a nem kívánt szőrszálaknak, de a szőrtüszőgyulladásoknak is búcsút mondhatunk.

Szőrtüszőgyulladás a helytelen borotválkozás miatt is kialakulhat. Amennyiben eldobható borotvát használunk vagy a tartós pengéket nem cseréljük rendszeresen, úgy a bakteriális és egyéb fertőzések kialakulásának veszélye igencsak magas. A másik gyakori oka a szőrtüszőgyulladásnak az a szőrbenövés, ami erős gyulladást provokálhat. Az ilyen jellegű gyulladás alapvetően steril, tehát baktérium nélküli. Fennáll azonban a veszélye annak, hogy a terület kipattogzik. Ebben az esetben a szőrtüszők be is fertőződhetnek. A lézeres szőrtelenítéssel ezeknek a problémáknak mind búcsút inthetünk, hiszen ha nincsenek zavaró szőrszálak, akkor nincsen kellemetlen szőrbenövés és gyulladás.

Azt azonban sokan nem is gondolnánk, hogy a lézeres szőrtelenítésnek még több előnye is lehet, mint a szőrtelenség. A kezeléssorozat hatására számos olyan bőrproblémától megszabadulhatunk, amelyekről nem is gondoltunk volna, hogy köze lehet a szőrtelenítéshez.

A tág pórusok bizony nem csak esztétika problémával járnak, ugyanis az arcbőr ilyen állapotban sokkal érzékenyebbé válik a külső hatásokra. Az olajjal és egyéb szennyeződéssel eltömődött pórusok pedig komolyabb bőrbetegségekhez is vezethetnek. A lézeres szőrtelenítés hatására viszont a pórusok összehúzódnak, így a bőr simább és egészségesebb lesz.

Ami pedig talán a legjobb eredménye a tartós szőrtelenítésnek, az az, hogy növeli az önbizalmat. Ha soha többé nem kell a nem kívánt szőrszálak és a sokszor kellemetlen borotválkozás miatt aggódnunk, az az önbizalmunkra is pozitív hatással lesz.

Az EverDerm Laser & Beauty Klinika a lézeres szőrtelenítés szakértőjeként a legmodernebb technikával, és garanciával áll minden szőrtelenedni vágyó ügyfél rendelkezésére. Az eredményességről pedig a vendégek is örömmel számolnak be:

„A kezelések mindig jó hangulatban teltek. A lányok minden alkalommal 100%-osan rám koncentráltak és figyelték a reakcióimat, hogy véletlenül se csússzon hiba a rendszerbe. Rendszeresen jártam a kezelésekre, betartva az általuk előírt szabályokat és mára az eredmény magáért beszél minden kezelt területen (teljes test). A strandszezonra levettek egy óriási gondot a vállamról, mert minden nap sima bőrrel tudtam napozni, szőrtelenítés nélkül. Hálás vagyok az EverDerm személyzetének!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés