Minden a helyére került Demcsák Zsuzsa életében – „Február-március környékén ismét feltűnök majd a tévéképernyőn”

Soltész Mónika 2019.01.09. Huppsz

Minden a helyére került Demcsák Zsuzsa életében – „Február-március környékén ismét feltűnök majd a tévéképernyőn”

Demcsák Zsuzsa a reflektorfényt hátrahagyva stabil világot alakított ki magának. A ma már tanárként és fordítóként dolgozó egykori műsorvezető legyőzte az ellenségeket és az éles kritikákat, sőt azt is elárulta, hamarosan ismét képernyőre kerül majd.
 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A műsorvezető az utóbbi időben nem nagyon vállal szerepléseket, sőt a képernyőn is ritkán tűnik fel. Mindennek hátterében pedig egy olyan idilli kép áll, amit kemény és kitartó munkával ért el: családjának szenteli a mindennapjait.

„Végiggondoltam, hogy honnan indultam, és összevetettem azzal, hogy hol tartok most az életben” – kezdi a Star magazinnak a műsorvezető, biztosan állítja: mostanra minden a helyére került a lelkében.

„Alapvetően úgy érzem, most minden rendkívül kiegyensúlyozott, harmonikus körülöttem, és minden normális ütemben halad. Helyreálltak a problémák a barátaimmal, a családommal és a gyerekekkel is, bár velük soha nem volt nagyon nagy gond, hiszen rendkívül szófogadók és rendtudók” – mondta Zsuzsa, aki nem szerepel a képernyőn, mégis teljesértékű életet teremtett magának.

„Jelenleg fordításból és tanításból élek. Magántanárként idegen nyelvet, főként angolt, matematikát és beszédtechnikát tanítok” – ecseteli Zsuzsa, aki azt is elárulta, hamarosan újra képernyőre kerül.

„Egy biztos, az oktatással továbbra is foglalkozom majd, mert egyszerűen imádom. Valamint február-március környékén ismét feltűnök majd a tévéképernyőn, de részleteket még nem mondhatok” – tette hozzá sejtelmesen a műsorvezető.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT