ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Indul az év budapesti motoros fesztiválja, az Open Road Days

Fotó: Open Road Days
Fotó: Open Road Days
Holnaptól ünnepelnek a motorok szerelmesei: rajtuk kívül a családoké és a fesztiválozóké lesz a budapesti Műegyetem rakpart.
Hirdetés
Ad image

Első alkalommal rendezik meg az Open Road Days fesztivált Budapesten, a Műegyetem rakparton. Ahol július 27-től 29-ig, azaz csütörtöktől szombat éjfélig a világ legjobb motoros kaszkadőrei, koncertek, szimulátorok, gyerekprogramok várják a családokat, a motorok szerelmeseit.

Lesz ott minden: Harley-Davidson motorszimulátorok, elektromos gyermekmotorok, a gyermekeknek kialakított KRESZ-park és Jurassic Park-szimulátor. Ahová 12 év alatt ingyenes a belépés. A felnőttek a Harley on Tour kamionnál ingyenes Harley-Davidson-tesztmotorozáson próbálhatják ki, milyen érzés a legendás amerikai vasat vezetni. És megnézhetik, amint Nagy Béla erőemelő világbajnok megmérkőzik Szász Görgy hatszoros szkander világbajnokkal.

Napközben a STUNT ARÉNÁBAN a BMX és motoros kaszkadőr show-k követik egymást: Josa Danny (USA), valamint Rob Alton és csapata BMX bemutatóval készül. A világhírű motoros kaszkadőr Erdős Csaba és Erdei Balázs páros, valamint Mókus parádés Stunt Show-val érkezik a fesztiválra. Az épített motorok kiállításán nemcsak gyönyörködni lehet a motorokban, de magukkal az építőkkel is találkozhat a közönség. Június 29-én, szombaton délben egyszerre feldübörög több száz gép, ugyanis rendőri felvezetéssel elindul a Budapesti Motoros Felvonulás.

A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage, ahol a motorozás iránt érdeklődő közönség hasznos információkat tudhat meg a közlekedésbiztonság fontos alapvetéseiről is. A cél, hogy az utakon járműtípustól függetlenül egymást segítve közlekedjen mindenki. Hogy egyetlen súlyos vagy halálos közúti baleset se történjen.

A családi események mellett számos nagynevű zenekar fellépése kíséri az eseményt. Három zenei színpadon több mint 20 zenei csemege várja a látogatókat. Többek között színpadra lép a kaliforniai Ugly Kid Joe. A világhírű amerikai rockegyüttes koncertje előtt Tátrai Tibor bandája, a Godfater. mutatja be új lemezét. Szintén pénteken lép fel a fesztiválon Egri Péter és a Mystery Gang, a blues koronázatlan királya, Little G Weevil. Valamint a Gaxsta Zolee és a Kartellből ismert Takács Vilkó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés