ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Interneten nézett utána, hogyan ölje meg az anyját

Fotó: Dakota County Jail
Fotó: Dakota County Jail
Nyakon szúrta, feldarabolta, majd a földi maradványait szétszórta az úton.
Hirdetés
Ad image

Egy 56 éves burnsville-i férfit azzal vádolnak, hogy megölte 82 éves édesanyját, miután elköltötte az összes pénzét, és a nő gyanút fogott. A Dakota megyében benyújtott vádak szerint Troy Mittenesst egy másodfokú gyilkossággal vádolták meg a június eleji halálesettel kapcsolatban – írja cbsnews.com.

A feljelentés szerint a rendőrök június végén kezdtek el nyomozni Troy ellen egy állítólagos postai lopás miatt. A nyomozás során kiderült, hogy a lopásból származó bevétel egy részét az édesanyja, Sandra Mitteness számlájára utalták.

Amikor a rendőrség megkérdezte Troy Mitteness-t, hogy hol van az édesanyja, állítólag azt mondta a rendőröknek, hogy Dél-Dakotában van, később azonban azt állította, hogy 2022. június 14-én meghalt. Még egy gyászjelentést is mutatott. A rendőrség azonban felvette a kapcsolatot a temetkezési vállalattal, amely tagadta, hogy valaha is boncolást hajtottak volna végre a nőn, vagy temetkezési szolgáltatást nyújtottak volna.

Később a tisztviselők házkutatást rendeltek el Troy Mitteness otthonában, és vérnyomokat találtak. A férfi végül beismerte a bűncselekményt. Azt rtl.hu szerint a férfi elmondta, hogy elköltötte anyja összes pénzét, és mivel az anyja kezdett erre rájönni, meggyilkolta. Azt is beismerte, hogy előtte rákeresett a neten arra, hogy „hogyan kell megölni egy idős embert méreg nélkül”, valamint arra, hogy „hol kell megszúrni egy embert, hogy gyorsan és fájdalommentesen haljon meg”.

Ezt követően az alvó anyát nyakon szúrta, majd pár nap múlva feldarabolta a holttestet, dobozokba rakta, és autóval útnak indult, és a mozgó járműből szórta az árokba édesanyja földi maradványait.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!